ŽESTOKE PROZIVKE UPUĆENE NOVAKU: Posle NEOČEKIVANE eliminacije Đokovića u Beču, oglasio se direktor turnira LJUT KAO RIS! (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neočekivano je eliminisan sa turnira u Beču, a nekoliko dana posle poraza oglasio se i direktor turnira Hervig Straka koji je izrazio nezadovoljstvo svime što se dogodilo.

Novak tokom meča svojom igrom nije ličio na sebe, delovao je potpuno nezainteresovano i na kraju izgubio, čime je završio učešće na turniru u Beču.

Nakon poraza Đoković je prisustvovao konferenciji za medije na kojoj je objasnio zašto nije odigrao na nivou koji se od njega očekuje, ali te reči očigleno nisu ubedile i direktora turnira Herviga Straku koji je ljut na prvog tenisera planete.

Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Osigurao sam broj jedan“, bio je iskren Nole posle poraza, ali to se nikako nije svidelo Straki.

Takvi komentari su nepotrebni. Čak i ako to mislite, ne pričate o tome na konferenciji za medije“, ljutito je odgovorio Straka za portal nachrichten.at, pa dodao:

S tim moramo da živimo. Sada je posebno vreme zbog koronavirusa. Ne žalimo zbog toga, srećni smo što se turnir igra“, dodao je Straka.

Izvor:Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *