ZERINA I TOMOVIĆ U NALETU STRASTI: Svađali se, grlili pred drugima, a onda pao poljubac na KREVETU! (VIDEO)

Zerina Hećo i Vladimir Tomović seli su nakon napete emisije da popričaju o njihovom burnom odnosu.

Podsetimo, nakon što je Zerina Hećo ušla u rijaliti kako bi sprala ljagu sa svoga imena, nakon konstantnog spominjanja njenog bivšeg partnera Alena Hadrovića, kao i ogovaranja od strane zadrugara, “džepna Venera” je odmah nakon rešavanja svog odnosa sa bivšim bacila oko na Vladimira Tomovića, te je đetiću otvoreno do znanja stavila svoje simpatije.

I ako je Vladimir kao iskusan rijaliti igrač i srcelomac konstantno negirao njegova osećanja prema Zerini, te je ona po njemu bila predmet zabave, na kraju se izgleda ipak ispostavilo drugačije.

“Ja sam mislio da mi ti budeš tu kada mi trebaš i ja kada tebi trebam, kao danas kada sam hteo da te zagrlim!”, rekao je Tomović.

“Nema grljenja. Imam pravo da budem ljuta na tebe, jer si ispričao ono na radiju što si ispričao. Da si bio iskren od početka, drugačije bi bilo”, poručila je Zerina.

Vladimir Tomović, Zerina Hećo
FOTO: PRINTSCREEN

“Ti si počela da igraš igru, da me zavodiš, jesi, iskreno. Ja sam zahvalan za ono što si mi na žurki uradila! Ja reč psihopata za tebe nikada nisam rekao! Ja ne želim više da se igram, igrali smo se, pobedila si, ti si!”, rekao je Vladimir.

“Ja ću uvek da pobedim, znaš li zašto? Kada se neko igra na takav način, ja krenem otvoreno, iskreno i uvek ću pobediti… Ti imaš odnos sa deset žena ovde, priče… Što me ne gledaš u oči kada pričaš? Ja tebe gledam u oči”, ljubomorisala je Hećova.

Vladimir Tomović, Zerina Hećo
FOTO: PRINTSCREEN

Nakon što su se suočili, popričali o njihovom odnosu, Zerina i Vladimir počeli su da pred svima razmenjuju vrele nežnosti. U početku Zerina se malo nećkala, a potom je počela histerično da se smeje, dok ju je Tomović grlio, mazio i ljubio po telu. Zerina nije skidala osmeh sa lica, dok je Tomović bio u njenoj blizini.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *