PARAIBA WORLD
PARAIBA WORLD

Zarada online je moguća. Paraiba.world je prilika da se obogatite!

Ako ste se ikada zapitali da li je zarada online zaista moguća e mi vam kažemo da jeste. Kako?  Kompanija Paraiba.world je međunarodna kompanija koja je fokusirana na tržišnu trgovinu kriptovalutama i drugim proizvodima. Kompaniju vodi Erich Ely čovjek sa dugogodišnjim iskustvom na marketing i trejding tržištu.

Kako funkcionira Paraiba?

Paraiba funkcionira na sljedećem modelu. Vi se registrujete na platformu na sljedećem LINKU

Zatim izvršite potvrdu na vašem emailu  te uradite sigurnosnu KYC potvrdu u opcijama vašeg profila ova potvrda je objašnjena do krajnjih detalja.

Kada ste sve to učinili i imate viška novca koji ste spremni rizikovati da bi dodatno zaradili nađete neku od online platformi gdje vaš novac možete pretvoriti u kriptovalutu Bitcoin i prebacite ga na vaš jedinstveni Blokchain racun.  Zatim sa vašeg Blokchain računa novac prebacite na Paraiba wallet  i stavite ga u opticaj.

Na sumu koju ste uložili u paraibu 4 puta sedmično dobijate 0,03 posto provizije bez da išta radite što je na više uloženog novca velika sedmična suma.   Isplate možete povući na vaš wallet svaki put kada dosegnete 100 dolara prihoda od paraibe a vaš uloženi novac je zaključan 100 dana koliko traje jedan ciklus rada sa vašim novcem.

Nakon 100 dana vaš novac postaje otključan i vi ga možete isplatiti nazad na vaš wallet ili ga ponovo pustiti u opticaj. Ako ništa ne činite nakon nekoliko dana novac se automatski ubacuje u novi ciklus od 100 dana.

Da stvar bude još mnogo jasnija Paraiba.world je vlasnik Banke (licenca ispod).

Headquarters:
Bonovo Road, Fomboni
Island of Mohéli, Comoros Union

Banka omogućava Paraibi da vaša ulaganja putem exchange platforme pretvara u valutu koju želite i da vaš zarađeni novac isplaćujete na vaš bankovni račun.

Također banka omogućava veću sigurnost vašeg novca i trejderi koji rade sa vašim novcem nemaju mogućnost da ga povlače na privatne račune ili vrše manipulaciju istim.  U razgovoru sa mnogim osobama koje su investirale novac na ovoj platformi rekli su nam da nikada u životu nisu vidjeli ništa slično te da je vaš novac sigurniji na ovoj platformi nego u bilo kojoj banci na svijetu. Kamate tj procenti koje vi dobijate 4 puta sedmično ne možete dobiti ni u 1 drugoj fizičkoj banci na svijetu.

A zašto je to tako? To je tako jer je PARAIBA Banka i u njoj postoje ljudi sa dugogodišnjim iskustvom trgovanja na berzama koji vaš uloženi novac pretvaraju u profit i za vas i za banku.

Banka ne spada pod zakone EU tako da su neke od država izdale upozorenja vezana za Paraibu ali zato što nemaju uvida u trgovanje ove privatne Banke i zato što nemogu ovoj platformi nametati svoje enormno visoke poreze.

Naredni put ćemo vam iz detalja u detalj objasniti kako za vrlo kratko vrijeme možete zaraditi ogroman novac preko paraibe a do tada registrirajte se na linku koji smo vam gore ponudili i pratite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *