Vučićev dvojnik iz Hrvatske napravio pravu pometnju na internetu. Za samo 8 sati postao je HIT!

Gasi internet, motaj kablove, mama konačno sam uspio u životu, napisao je novopečeni influnser ispod fotografije koju je objavio na Instagramu

Ako su do sada postojale kritike kako Aleksandar Vučić za vrijeme svog mandata ništa dobro nije uradio, onda one od danas padaju u vodu. Makar za čovjeka koji se zove Borna, koji ima 29 godina i koji likom neodoljivo podsjeća na predsjednika Srbije.

– Gasi internet, motaj kablove, mama konačno sam uspio u životu, napisao je novopečeni influnser ispod fotografije koju je objavio na Instagramu.

Naime, ovaj momak je na sajtu za upoznavanje Tinder pokušava da pronađe svoju srodnu dušu, a u opisu svog profila ogradio se od fizičke sličnosti sa Vučićem sljedećom rečenicom:

– Ako želiš zrelu osobu uz sebe, a ne smeta ti što izgledam kao Vučić, onda samo swipe desno.

Ipak, ta činjenica da svojim izgledom podsjeća na šefa srpske države, ne da nije odmogla Borni, već je doprinijela da ovaj momak postane influenser kroz svega nekoliko sati.

Podsetimo, kampanja stranice “Negujmo srbski” podigla je Borninu popularnost, pa je tako sa 29 pratilaca stigao do 10 hiljada fanova na društvenoj mreži Instagram. Na taj način je ovaj momak stekao status “uticajnog” tipa, za koji se njegov dvojnik Aleksandar borio godinama – od izbora do izbora.

Nije poznato da li će se ovaj momak, ohrabren ogromnom podrškom koji je dobio zbog svoje fizičke sličnosti sa predsjednikom Srbije, odlučiti da se otisne u političke vode i da tako postane “faktor mira i stabilnosti” u Hrvatskoj ili neko ko će se “odlučno, hrabro i brutalno” boriti za interese svoje države. Ako se odluči na taj korak, onda bi iz Predsjedništva morali da upozore brata Sija da pripazi kome daje “poluzagrljaj”, Trampa da provjerava ko ulazi u Bijelu kući i Putina da obrati pažnju kome će se izvinjvati tokom narednog susreta.

izvor: avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *