Vijest uznemirila cijelu planetu: U Ukrajinskom Lugansku se desilo “kolektivno vjenčanje ukradenih djevojčica i pedofila”

Djevojčice su ukradene ili kupljene u SIRIJI  a starosti su  od 8-14 GODINA… Prodate su u Ukrajini u samoproglašenoj Luganskoj republici. Mnoge od njih su drogirane i indoktrinirane kako bi pristale na brak sa odraslim muškarcima raznih nacionalnosti.

Oko 450 mladenki je učestvovalo u glamuroznosti dešavanja, zauzevši mjesta među oko 1.000 gostiju: većina parova već je obavila razne vjerske ceremonije negdje drugdje, a više brakova planirano je za sljedećih nekoliko dana. Mladenke i mladoženje su razdvojeni tokom svadbe, jer se parovi ne bi trebali miješati u javnosti.

Ukrajinska vlada je nemoćna da zaustavi ovakva vjenčanja jer su oni koji žene ovakve djevojčice od prodavača dobili i papire o vlasništvu nad djevojčicama a i ova dešavanja se odvijaju u regiji Lugansk gdje Ukrajina nema utjecaja… Mnoge djevojčice su otete u Siriji i bile su podvrgnute raznim maltretiranjima a odraslim ženskim osobama su vađeni organi i prodavani širom svijeta..

Od početka Sirijskog sukoba do danas na hiljade djevojaka i djevojčica su nestale iz Sirije i postale su seksualne robinje u Isilu ili su prodavane širom svijeta da rade kao prostitutke…
Mnoge su na silu ostale bez jednog ili oba bubrega koji su kasnije dodatno prodavani raznim mafijaškim organiazcijama i moćnicima… Trgovina ljudima je procvjetala u toku migrantskog vala koji je proteklih godina zahvatio Evropu i šire jer su mnogi krijumčari pod krinkom pomoći migrantima iste prodavali kao roblje ili im vadili organe za prodaju..

Ova vijest o vjenčanju djevojčica i pedofila koje se odigralo u jednom ukrajinskom selu pod kontrolom samoproglašene Luganske republike šokiralo je svijet. Očekuje se snađno djelovanje EU i drugih zemalja da se ovo spriječi!

izvor: agencije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *