UPLAŠEN! POZNATI PEVAČ TVRDI DA MU JE KUĆA UKLETA I DA IMA DUHOVA! “Teško je spavati u njoj”

Liam Payne kaže da već odavno ne može normalno da spava, a sve zbog toga što je sad već potpuno uveren da živi u ukletoj kući! Ovo je zapravo već druga Liamova kuća za koju je on ubeđen da je puna duhova, a čak je pokušavao to da dokaže svetu.

Kako piše Gulf News, Liam ističe da ga je zaista strah. “Ni prošle noći nisam dobro spavao. Preselio sam se u još ukletiju kuću. Ona je sagrađena pre 500 godina, stara je i strašna. Možda ćemo ovde moći da napravimo neku strašnu ediciju ‘Velikog brata’, to bi moglo biti zabavno”, rekao je on.

Liam ističe da mu se ovoj kući u Londonu dešavalo svašta, ali da je najstrašniji bio incident u maju kad ga je probudila neverovatna buka. “Bio sam u krevetu, i odjednom se čuo jak zvuk. Pokušao sam da sve snimim. Sedeo sam u svojoj sobi i pitao, ‘Ima li nekog? Onda mi se svetlo u garderoberu upalilo iako su vrata bila zatvorena, tako da se nešto definitivno pomicalo. Bio je to jeziv momenat.”

I pored svega, Liam ne namerava da se preseli, već pokušava da ispita stvar. “Ja ću snimiti celu stvar, istraživati i videti mogu li da saznam nešto jer ja volim takve stvari. Prepada me to, ne shvatite me pogrešno, ali jeste zabavno.” Ako pitate naučnike, oni će vam reći da je normalno da se u starim kućama čuju svakakvi zvukovi, ali paljenje svetla je već druga priča!

Liam je već živeo u ukletoj kući u Los Anđelesu, koju je prošle godine odlučio da proda. On je u njoj živeo sa tadašnjom devojkom Cheryl, koja je zbrisala odatle jer je i sama bila ubeđena da tamo ima duhova! Njih dvoje zapravo su verovali da kuću opseda duh starog vlasnika, a navodili su da tokom noći konstantno čuju čudnu buku.

 

Izvor:sb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *