UNUKU ĆU DA GRLIM, ŽENE I ĆERKE SE ODRIČEM: Ovako govori uplakani Rajko iz Obrenovca čija je supruga bacila bebu u kontejner

I dalje ne mogu da verujem šta me je zadesilo. Ali, ako je sve onako kako se priča da jeste – ne želim više nikad da čujem za ćerku i suprugu, kojih se odričem, a unuku koja se rodila prihvatam oberučke! Nevino dete ni za šta nije krivo, nju nam je Bog poslao, prihvatiću je i odgajiti ovim staračim rukama.

Ovako drhtavim glasom, ne krijući suze, u svojoj ispovesti priča Rajko Prijović, suprug Branke koja se tereti za pokušaj teškog ubistva tek rođenog unučeta u obrenovačkom naselju Rojkovac.

Branka je preksinoć privedena u nadležno Više javno tužilaštvo gde je iznela odbranu, a kako nezvanično saznajemo, navodno je priznala da je bacila bebu u kontejner misleći da je rođena mrtva. Ipak, istraga će utvrditi sve detalje ovog nemilog događaja.

Brankina i Rajkova ćerka Milja P. (23) porodila se u porodičnom domu prošle nedelje, a, kako saznajemo, trudnoću je krila od roditelja, kao i od sestre Nataše. Ona iz prethodnog braka ima dvadesetomesečnog sina Andreja, o kojem, kao i o bolesnom ocu Rajku, trenutno brine Nataša.
Zločin je sasvim slučajno otkriven kada je obrenovačkoj Hitnoj pomoći prijavljeno da Milja ima krvarenje, a nakon pregleda utvrđeno je da se porodila. Porodilja i beba, koja je srećom pronađena živa u kontejneru, zbrinute su u bolnici.
Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *