UNIŠTILI SU JE! Zadrugarka na stubu srama zbog svog postupka, ovakvo poniženje nije viđeno! (VIDEO)

Zadrugarki Sanji Stanković postavljeno je pitanje o njenom odnosu sa Franom i šta se to dešavalo sinoć između njih dvoje.

Sanja, da li bi se osećala bolje da te je Fran poljubio, pa da ti je sutra rekao da ne želi ništa više? – bilo je pitanje.

Fran Pujas

Foto: printscreen/Youtube

Pa da, samo sam htela da ga poljubim – dodala je Sanja.

– Njegova terminologija je odvratna, ali ko ga zna, zna da na takav način priča, i to je terminologija njega i njegove bivše devojke Paule. Hvala Bogu pa je nije poljubio, Sanja bi se onda prevrtala i ostalo – dodao je Đedović.

Kristijan Golubović

Foto: Printscreen

– On je sa njom bio u nekoj priči, pa se on odjednom hladi, pa mu se sviđa Aleksandra, pa kao on kaže da je dao neke zadatke, probe i ostalo. Ovo je najveće poniženje koje je doživela bilo koja devojka ovde – dodao je Mića.

– Pije on non-stop, i svi mu govorimo da ne pije toliko. Video sam iskru u njenim očima, kao da želi da bude što pijaniji. Nije znala da je čeka mač, i tada je dobio jačeg herca da se pomiri sa Paulom, to je bilo prvo pijanstvo – dodao je Kristijan.

Podsetimo, odnos dva zadrugara je turbulentan i retko ko može da isprati dešavanja između njih. Fran je svojim postupcima gura od sebe ali Sanja se ne da.

 

Izvor:alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *