TARA MI JE PISALA KAD JE IMALA 15, IVANA JE REKLA DA PAZIM I DA JE OPASNA: Ša priznao da Simovu zna od ranije! Sad su sve PRISNIJI

Mina Vrbaški i Nenad Aleksić Ša su nastavili da se domunđavaju za crnim stolom, a on joj je otkrio da ga je Tara Simov kontaktirala i ranije.

Nenad je otkrio da mu je Tara pisala kad je imala 15 godina.

“Meni je Tara pisala kad je imala 15 godina. Gde si, šta radiš, da se upoznamo. Ja sam iskulirao. Možda sam nešto odgovorio. A Ivana moja mi je rekla da je čula za nju da je opasna i da pazim šta radim ako mi piše”, otkrio je Ša.

Nenad Aleksic Sa, Mina Vrbaski
FOTO: PRINTSCREEN

“Zapisano ti je, to je tako”, dodala je Mina.

“Ja ne mogu još ništa da definišem, ne znam šta da radim”, govorio je reper.

“Ša, ti imaš 40, ona 20. Ona ima vreme da svoje godine usmeri na nešto pravo, muzika”, nastavila je Mina.

“Ja mogu da joj napravim pesme. Pogledaj sve nastupe kako smo uradili… Ali zamisli za 10 godina, ja ću da imam 50, ona 30. A i druže, ona je ljubomorna na čašu. Ja to ne mogu. A nije bilo lepo ono što si rekla da smo radili, trljanje”, dodao je Ša.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
FOTO: PRINTSCREEN

“Ša, videćeš kad vam puste klipove, dva strima su vaša. Snima vas kamera od Tomovića. I vaše šifre, ono za “volim te”, nastavila je Mina.

“Moraš da priznaš da su ozbiljne šifre”, govorio je reper.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su uspeli da ostave razmirice po strani i da zaborave na sukobe i ljubomorisanja zbog Teodore Bilanović i Vladimira Tomovića.

Nakon što je obavila svoju jutarnju rutinu, Tara je otišla do spavaće sobe i legla na svoj krevet, a zatim počela da se domunđava sa Ša.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *