SUPRUZI PUCAO U USTA PA UBIO SINOVE I SEBE Jezivi detalji PORODIČNOG MASAKRA kod Vitine: Policija zatekla užasnu scenu u dvorištu

U selu Požaranje u opštini Vitina na KiM večeras oko 18 časova dogodila se porodična tragedija kad je F.Z. ubio suprugu i dva sina, a na kraju presudio i sebi.

F.Z. je prema nepotvrđenim navodima albanskih medija najpre ispalio metak u usta dugogodišnjoj supruzi, zatim je upucao dvojicu dečaka, a onda je izašao u dvorište porodične kuće i takođe pucao sebi u usta.

Izvori “Kohe” iz tužilaštva navode da je odnos između bračnog para koji inače živi u inostranstvu dugo zategnut.

– Između supružnika godinama vladaju loši odnosi – rekao je izvor iz tužilaštva u Gnjilanu.

Odeljenje za teška krivična dela suda u Gnjilanu je saopštilo da se masakr dogodio oko 18 časova i da motivi još nisu poznati.

– Sumnja se da je F.Z. vatrenim oružjem lišila života suprugu M.Z. i njegovo dvoje dece, H.Z. i A.Z, a na kraju počinio samoubistvo. Policija i medicinske ekipe odmah su izašli na  mesto nesreće, ali su mogli samo da potvrde smrt svih članova porodice. Prema nalogu tužioca njihova tela će biti poslata na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini – navedeno je u saopštenju.

Porodica je navodno živela u Švajarskoj, a na KiM su došli zbog praznika.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *