SUKOB BURNO ESKALIRAO: Rialda se ZALETJELA na MISICU, Jovana dovela pjevačicu do LUDILA! Cimeri ih JEDVA RAZDVOJILI! (VIDEO)

Eskalirao je sukob Rialde Karahasanović iJovane Ljubisavljević. One su prešle u spavaću sobu i počele da se prepucavaju. Rialda se zaletela na misicu, koja je dobacivala iz garderobera i zamalo su se potukle.

– Glavu ću da ti otkinem… – govorila je Rialda.

– Još jednom me gurni. Da li te boli što ti je Vladimir gledao polni organ? Još jednom me gurni, videćeš šta će da se desi – poručila je misica.

Sukob je počeo nakon što je misica videla kako je Rialda ogovara:

– Što vas boli toliko duks? Pustite Jovanu da živi na miru. A Rialda što preokreće priču.. – pitala je misica.

– Ti sebi opravdavaš što uzimaš duks od zauzetog, i ti tada bila zauzeta, a ti svašta Stefanu zameraš. A što Sandru odjednom napadaš, a ona te je branila, imam pravo da mislim da radiš zbog toga što se približila Anđelu – pobesnela je Ermina.

– Meni je očitao da se Rialdi sviđa Stefan – ubacio se Lepi Mića.

– Ja sam juče postavila pitanje Sandri, u čemu je razlika između nje i mene, i ona ima dečka – rekla je misica.

– Zašto ti tražiš uporno opravdanja? Ne upoređuj se sa drugima. Svako je različit. Zašto upoređuješ stvari? Ima razlika, ti si se klela u vezu, j*bala mame svima, ja nisam. Ti ne znaš kako ja živim. Nemoj ti svoje postupke, tuđe komentare da porediš – urlala je Sandra.

– Svi su bili protiv mene, osim Kristijana i Zerine, onda je Sandra promenila mišljenje kada sam joj dublje objasnila vezu, zato me je podržala – dodala je Jovana.

– Ali si ti lažno predstavila vezu kao idealnu, zato je i Ša bio na udaru, zato je razlika – ubacio se Đedović.

– Ja stojim iza toga da je ona klošarka, toliko me je iznervirala, u momentu kada se okreće: “P*čka vam materina svima”, ja se okrećem i kažem i tebi. U svakom slučaju, poenta je da je ona sinoć komentarisala Sandru u bradu, kada je potegnuto pitanje o zalagaonici, ja sam sedela i komentarisala… – pričala je Rialda.

izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *