SRBIJA U ŠOKU ZBOG VEZE MILANE (8) I PAŠE (13) Kače slike gde se ljube, njena majka ih podržava, a neki komentari će vas ZAPANJITI

Ukrajinu trese skandal pošto je policija počela da istražuje slučaj 8-godišnje blogerke Milane Mile Mahanec koja se zabavlja sa 13-godišnjim dečakom, takođe blogerom, uz potpuni blagoslov majke Darje.

Malena Mila ima skoro sedam milina pratilaca na platformi Likee, koja nalikuje TikToku, a popularna je među ruskom i ukrajinskom omladinom.

Nedavno je na Instagramu, u sada već izbrisanom postu, obelodanila da je stupila u romantičnu vezu sa 13-godišnjim blogerom Pašom Pelom iz Moskve.

Ukrajina, veza, ljubav, strasno, skandal, majka Darije
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

“Paša i ja smo sada par”, napisala je devojčica.

Oboje su na svojim storijima objavljivali fotografije na kojima se ljube, pa čak i spavaju u istom krevetu. Na jednoj fotografiji vidi se kako su zagrljeni, dok Milana pere zube i to samo u donjem vešu.

Majke ove devojčice Darja na Instagramu je objasnila da nije imala problem sa vezom svoje ćerke, kao i da je to “njihov život i da oni sami moraju da shvate šta i kako”. Ova mama se zbog svega našla na udaru brojnih kritika i negativnih komenatra, a neki čak idu dotle da zahtevaju od vlasti da je procesuiraju i oduzmu starateljstvo.

Ukrajina, veza, ljubav, strasno, skandal, majka Darije
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

“Milina mama Darja ima probleme u glavi. Seksualizuje sopstveno dete za novac. Ona ne shvata da pored dece i tinejdžera, ogroman broj komentara potiče od pedofila. Problem dečjih modela i dece koja učestvuju na takmičenjima za lepotu oduvek je bio karcinom šoubiznis industrije. Danas toj grupi pripadaju i deca blogeri”, napisala je Ukrajinka Gerda Veber, jedna od najglasnijih kritičara celog slučaja. Oglasila se i advokatica Ana Maljar koja tvrdi da je Darja od “svoje ćerke, osmogodišnje devojčice napravila zavodljivu ženu za perverznjake”.

I srpska javnost je zgrožena zbog majke koja podržava da njena ćerkica ima vezu i zarađuje.

“Baš su slatki. Doduše na jedan potpuno poremećen i izopačen način. Al šta znaju deca. Žrtve su vremena u kom žive. Ovo nije ništa. Biće još mnogo mnogo gore:)”, komentarišu ljudi. Ima i još bizarnih komentara podrške, poput “živela ljubav”, “O ludog sveta”,  “Šta se zgražavamo,! A kod nas kao roditelji ne guraju decu malu po modnim revijama gde vrckaju obuceni kao veliki, a ?! A kod nas kao nema skolica glume gde ih sminkaju i obkace kao velike…”, samo su neki od komentara na internetu.

Ukrajina, veza, ljubav, strasno, skandal, majka Darije

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *