Slučaj koji je šokirao svijet: Amerikanac kojem je vlastita kći rodila dijete ubio obitelj i sebe

AMERIKANAC koji je zbog incesta dospio na svjetske naslovnice ubio je svoju kćer, njenog poočima, bebu koju je dobio s vlastitom kćeri i samoga sebe.

Lokalne vlasti objavile su da je Steven Pladl (43) pronađen mrtav u New Yorku u četvrtak ujutro. Tijela njegove kćeri Katie Pladl (20), njenog poočima Anthonyja Fuscoa (56) te sedmomjesečnog Bennetta, djeteta koje je dobio s Katie, pronađena su kasnije u njihovoj kući u Sjevernoj Karolini.

Do tragedije je došlo samo dva mjeseca nakon što su Steven i Katie Pladl optuženi zbog incesta, nakon što su vlasti otkrile da su se otac i kći vjenčali i dobili dijete.

“Ne mogu vjerovati da se ovo događa”

Lokalna televizija WTVR objavila je da je Steven svojoj majci u telefonskom pozivu rekao da je ubio malenog Bennetta. Policija je objavila da je Stevenova majka imala skrbništvo nad bebom.

“Sin me upravo nazvao i rekao, o moj bože, ubio je svoje dijete. Ubio je svoje dijete i u kući je”, rekla je šokirana majka u telefonskom pozivu policiji. “Njegova žena jučer ga je ostavila preko telefona. Ona je u New Yorku i on mi je rekao da će joj odvesti dijete i zatim se vratiti.”

“Ubio je dijete. Rekao mi je da nazovem policiju i da ne dolazim tamo. Ubio je svoju ženu. Ne mogu vjerovati da se ovo događa.”

Pladl se oženio svojom kćeri prošlog srpnja u tajnom obredu, kada je već bila trudna. U 1998. Pladl i biološka majka Alyssa dali su Katie na posvajanje, a u 2016. Katie je putem društvenih medija pronašla svoje biološke roditelje. U samo nekoliko mjeseci Pladl i Alyssa su se rastali i započela je incestuozna veza oca i kćeri.

index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *