“SLOBA JE BIO PARAZIT I LENČUGA” Nadica ispljuvala bivšeg zeta, a onda otkrila ŠTA joj je NAJVIŠE KRIVO

Dok su zadrugari čekali u spavaćoj sobi da se Bela kuća spremi za proslavu Svete Petke, Nadica Zeljković i Lazar Čolić Zola poveli su otvoreni razgovor. Iako ne Nadica u ratu sa Kulićkama, ona je Čoliću pružila majčinski savet.

– Moj jedini porok je bio odem u kladionicu, a one su to uveličale. Kad ona kaže narkoman, ovisnik… Ne može da se ponaša kao ja. Ja sam igrao tikete – započeo je razgovor Zola.

Lazar Čolić Zola, Nadica Zeljković

Lazar Čolić Zola, Nadica Zeljković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ti si jako dobar, imaš dobru osnovu da budeš dobar čovek, porodičan, tebe će dete promeniti. Imaš osnovu da budeš dobar čovek. Sad ti je vreme, porodica i sve. Nekako mi delujete fatalno, ne može niko da vas razdvoji, sve je to sudbina. Ako da Bog, da. Šta sad da radimo. Veza uspe ili ne uspe. Morate probati. Mame su uvek nezadovoljne – govorila je Nadica, pa ga uporedila sa bivšim zetom:

 

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović
Foto: Srbija Danas

– Sloba Radanović, koji je bio čovek bez poroka, bio je parazit, lenčuga. Hoće on kad mu kažeš. Ali njemu je i to teško bilo da ide da radi. Naslediš talenat, grlo, glas i sve, i to te mrzi. Nisam ja to znala, nije ova moja htela da pričamo tome. Meni je žao Zola što nisu ponovo probali, ne za vreme rijalitija, nego posle. Možda bi bilo i neko dete. Možda je trebalo da probaju. Ali on je više slušao njegove – istakla je Zeljkovićeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *