SKINULA BURMU, NJEGOVO PREZIME, ANGAŽOVALA ADVOKATA: Nenadova žena stavlja tačku na brak?! Sve bi mu oprostila, ali jedno NE MOŽE

Ivana Aleksić navodno je odlučila da okonča višegodišnji brak sa Ša, pa skinula burmu, njegovo prezime sa društvenih mreža i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu.

Prijateljima se poverila da bi Nenadu i oprostila seksualni odnos sa ljubavnicom, ali ne može da pređe preko toga što joj je rekao da je voli.

Oženjeni reper Nenad Aleksić Ša već nedeljama je jedan od najomraženijih zadrugara zbog izuzetno bliskog odnosa sa dvadesetogodišnjom Tarom Simov i priča da joj je navodno obećao decu i brak. Ova informacija najviše je potresla njegovu suprugu Ivanu, koja je odlučila da stavi tačku na brak i pokrene brakorazvodnu parnicu.

Nenad Aleksić Ša
FOTO: PRITNSCREEN

Kako se Ivana poverila svojim prijateljima, nevernom suprugu bi možda i oprostila seks sa Tarom, ali nikako ne može to što se zaljubio i emotivno upleo u odnos sa duplo mlađom devojkom.

– Ivana se u poslednjih nekoliko meseci razbolela od tuge i silnih neprijatnosti koje joj je Ša priređivao, ali se dostojanstveno držala i bila je spremna da se bori za svog čoveka i brak. Sve bi to i ostalo tako da pre nekoliko dana nije shvatila da je Ša zaljubljen u Taru i da se tu odavno ne radi o seksualnoj već ljubavnoj privlačnosti. Slomilo ju je to što je čovek kog najviše voli drugoj obećao decu, ceo svet i ljubavno gnezdo u kom će se skućiti. Skinula je njegovo prezime sa društvenih mreža i prijateljima se poverila da je zauvek kraj – priča izvor i navodi da će Ivana tokom sledećih nedelja podneti zahtev za razvod braka.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa
FOTO: PRINTSCREEN

– Nenadu nije ni u malom mozgu da bi Ivana ikada mogla da ga ostavi. S druge strane, ona je slomljena kao nikada do sada, svakodnevno plače i prijateljima se poverila da bi Nenadu i oprostila seksualni odnos sa ljubavnicom, ali ne može da pređe preko toga što joj je rekao da je voli. Sudeći po svemu, nema nade da se brak spasi, a, koliko znam, već je angažovala advokata s kojim se ovih dana nalazi i uz čiju pomoć će tokom sledećeg perioda i zvanično pokrenuti razvod – priča izvor i navodi da će se Aleksić potpuno slomiti kada ga u rijalitiju sačeka papir i zvanično obaveštenje da je izgubio ženu.

Ivana Aleksić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Posle toliko godina ljubavi i braka doživela je da joj se suprug zaljubi kao tetreb. Budući da ima podršku porodice i svih zajedničkih prijatelja, ne postoji šansa da se predomisli, a skidanjem burme i njegovog prezimena je to i dokazala – zaključuje izvor.

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *