SKANDAL U BiH: Poznatog BH Youtubera Amira HADŽiĆA Raiffeisen banka BiH proglasila ter0ristom po nalogu vlasti BiH

Da BiH i sistem u BiH ne može biti gori pokazuje progon koji doživljava poznati BH Youtuber Amir Hadžić.  Naime ovaj humanitarac koji je pomogao na desetine osoba u BiH sada mora platiti porez na humanitarnu pomoć koju je preko svog Youtube kanala skupljao za mnoge osobe u potrebi koje žive u BiH.  Porezna uprava FBiH na ovaj način želi da ušutka Amira jer je svojim radom postao smetnja sistemu i uopšteno nacionalističkoj politici u BiH.

  Da stvar bude još gora sada mu je na adresu stiglo i pismo Raifaissen banke u kojoj je imao svoj račun gdje se navodi da mu se račun zatvara zbog pranja novca i finansiranja terorizma.

Znači ako nekome humanitarno pomognete a da niste uzeli ni 1 jedinu marku za sebe vi finansirate terorizam i perete novac a ako ukradete koji milion na respiratoru vi ste spasioc nacije.

Raifaissen banka je ovim potezom sebe stavila pod nogu politike i pokazala da naš novac nije siguran u ovoj banci jer bi u slučaju da pričate protiv sistema i nacionalnih partija bili svrstani na crnu listu terorista i izdajnika a vlada bi preko inspekcija i policije učinila sve da vas ušutka pa tako bi i vaš bankovni račun bio na udaru istog.

Svim freelancerima preporučujemo korištenje Payoneer platforme gdje se vaš račun nalazi u nekoj od zemalja EU a vi vaš novac dižete na bilo kojem bankomatu u BIH bez da državi plaćate bilo kakav harač na vaš teško zarađeni novac za koji ste već platili porez u zemlji iz koje vam je isti uplaćen.

Duplo oporezivanje je samo moguće u BiH i to od običnih građana dok političari ukradu cijelu fabriku i nikakav porez ne plate.

Izvor: ekspresno.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *