SEZAME OTVORI SE! Nakon pet godina vlasnici stana došli do JEZIVOG SAZNANJA: Sivi zid krio mračnu tajnu! (VIDEO)

Stanar je slučajno pomerio dve cigle u zidu trpezarije otkrivajući ulaz u tajnu sobu čijeg postojanja nije ni bio svestan.

Ljudi imaju noćne more nakon što su čuli i videli priču vlasnika kuće koji je otkrio tajnu sobu iza zida – pet godina nakon što se uselio.

U videu koji je podeljen na društvenim mrežama može se videti osoba koja otkriva da se dve cigle u sivom zidu njihove trpezarije mogu izvući otkrivajući okruglu kvaku zlatne boje.

Vrata se tek tada naslućuju, savršeno zamaskirana u zidu, otvarajući prolaz u sobu veličine ormara čijeg postojanja vlasnici nisu ni bili svesni.

– Živimo u ovoj kući poslednjih 5 godina, nikada nismo ni primetili da postoji ulaz u malu ostavu ušuškanu iza zida u trpezariji – glasio je opis uz objavljeni snimak.

To je bilo dovoljno da rasplamsa strah kod gledalaca koji su poredili priču sa nekim filmom strave i užasa, dok je jedan od njih prokomentarisao: – Zamislite da ste je otvorili i naišli na znakove da je neko tu dugo boravio!

– Ovo je neko ***nje u stilu “Parazita” – prokomentarisao je drugi.

– Simpatična soba za ubijanje, brate! Kakvo otkriće – napisao je treći.

– Nekako je jezivo, zapravo – dodao je jedan od korisnika društvene mreže, na šta je vlasnik kuće rekao: – Nekako i jeste, ali bez leševa, hvala Bogu.

U pokušaju da smiri publiku, vlasnik je dodao: – Trebalo je da ponesem baterijsku lampu tokom snimanja ali nije bilo ičega zanimljivog za naći. Samo metla i đubrovnik, do trećine pun džak betona, nekakve daske, one male ograde za kućnu upotrebu i rezervne roletne.

Vlasnici su kazali da iako je zid u trpezariji nekako odudarao od svega ostalog u kući, ni na kraj pameti im nije bilo da se iza njega krije bilo šta.

Izvor: srbijadanas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *