SANJIN BIVŠI PROGOVORIO O NJENOJ TRUDNOĆI! Nikola priznao da ne bi PODNEO da vidi Vučićevu s DRUGIM, pa poručio: Zapalio bih sve!

Nikola Đorđević i Lazar Čolić Zola su ovog jutra vodili razgovore o raznim temama, a onda se Nikola dotakao njegove bivše devojke Sanje Vučić, koja je sa njim bila u vezi pre samog ulaska u rijaliti.

– Šta misliš, da li se ona sada muva sa nekim napolju? – pitao je Zola.

– Ne, mislim da nema nikog. A da ima dečka, samo bi moglo da mi bude krivo. ja se ne vraćam na te grane, jednom kada se raziđem, razišao sam se – rekao je Nikola.

Nikola Đorđević
FOTO: PRITNSCREEN

– Zamisli izađeš, a ona trudna – prokomentarisao je Zola.

– Zapalio bih celo selo. Znaš onu pesmu? Može da se desi da izađem, a da je trudna – nastavio je Nikola.

Inače, Đorđević je nedavno priznao da se kaje zbog raskida sa pevačicom.

– Meni je jako krivo što sam raskinuo sa Sanjom. Mislio sam da će mi biti lako, a onda kada sam došao ovde, samo me je preseklo koliko mi nedostaje –  rekao je Nikola.

Sanja Vučić, Nikola Đorđević
FOTO: PRINTSCREEN, DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Nema šanse da ćemo se pomiriti. Naći će ona nekoga dok ja ne izađem. Nikad se nismo pomirili. Ona je htela da imamo decu, i ja sam bio za to. Imam stan i dobre prihode za Srbiju, imam minumum 1.500 evra, ali nije išlo, pucali smo. Njoj je smetalo gde živim, bilo joj je daleko, Višnjička banja.. Neće da vozi samo troši pare za taksi, kaže da se plaši da vozi. Vežbao sam ja sa njom –  vidno slomljen je priznao bivši dečko pevačice Sanje Vučić koja je nedavno priznala da je sa tom vezom definitivno gotovo.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *