PUCAO U ŽENU I ĆERKU ZBOG KORONE: Ludilo kod Požarevca, otkriveno posle čega je MUŽ TOTALNO PUKAO pa zapucao!

Dejan M. (55) iz okoline Petrovca na Mlavi sumnjiči se za pokušaj ubistva Svetlane B. (55), koju je krivio da ga je zarazila

Pucnjava koja se u sredu uveče dogodila u selu Sibnica kod Petrovca na Mlavi, a do koje je navodno došlo zbog straha od koronavirusa, zaprepastila je meštane, koji i za osumnjičenog Dejana M. (55) i za ranjenu Svetlanu B. (55) imaju samo reči hvale.

Dejan i Svetlana, koji su godinama u vezi, razboleli su se od korone i bili su u izolaciji, a Dejan je preksinoć, naoružan pištoljem, upao u njenu kuću i ranio je u šaku, a njenu ćerku (35) u ruku.

kuća u kojoj se odigrala prava drama
KUĆA U KOJOJ SE ODIGRALA PRAVA DRAMAFOTO: ZORANA JEVITĆ

Ranije bez problema

– I Dejana i Svetlanu poznajemo, oboje su divni, radni i pošteni ljudi. Godinama se zabavljaju, a Dejan je više živeo kod nje nego u svojoj porodičnoj kući – kaže komšija i nastavlja: – Pre desetak dana su dobili kovid 19 i bili su u izolaciji, svako u svojoj kući. Dejan ima roditelje, koji su stari i bolesni. Priča se da se on plašio da njih ne zarazi virusom i da oni ne umru. Plašio se da ostane sam, jer mu dete iz prvog braka živi u inostranstvu. Kako kaže komšija, čuo je da je upravo Dejanov strah za život roditelja, ali i čitava negativna atmosfera oko koronavirusa doprinela tome da potegne oružje. – Kažu da je on valjda krivio Svetlanu što su dobili tu koronu, jer se ona prva zarazila, pa prenela njemu – dodaje komšija. Naš izvor kaže da se u sredu uveče u Svetlaninoj kući dogodila prava drama, koja se pukom srećom nije završila ubistvom.

Dejan m. i Svetlana B. u doba ljubavi
DEJAN M. I SVETLANA B. U DOBA LJUBAVIFOTO: FACEBOOK

– Upao je u kuću kroz prozor. Imao je pištolj, za koji je imao dozvolu samo da ga poseduje, a ne i da ga nosi. Kao furija je počeo da viče na Svetlanu – kaže izvor i dodaje: – Ona se prepala i pobegla u drugi deo kuće, gde joj žive ćerka i zet, koji je zamenik komandira PS Žabari. Kod njih je u gostima bio i komandir, pa su svi pokušali da obuzdaju pomahnitalog Dejana. Kako naš izvor otkriva, dok su se rvali s Dejanom, pištolj je opalio. – Metak je pogodio Svetlanu u šaku, a njenu ćerku je okrznuo. Tada su stigli šest policijskih vozila i Hitna pomoć – kaže izvor i dodaje da su ranjene majka i ćerka puštene na kućno lečenje.

Određeno zadržavanje

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje do 48 sati Dejanu M. zbog sumnje da je počinio teško ubistvo u pokušaju. – Ovaj par do sada nije imao svađa niti problema. Nije bilo prijava za nasilje. Lepo su se slagali, pomagali jedno drugom – kaže izvor.

sibnica, selo, pucnjava
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Selo Sibnica

Svetlana prava domaćica

Komšije u selu Sibnica imanju samo reči hvale za Svetlanu. – Žena je domaćica i sve je sama stvorila, stara se o celom domaćinstvu i bavi se poljoprivredom. Fina porodica, ima divnu ćerku i zeta, koji su joj podarili unučad. Odavno se razvela i svi smo znali da je u vezi sa Dejanom – kaže komšija.

Dejanove komšije

On je miran čovek

Meštani Orljeva kod Petrovca na Mlavi, gde živi Dejan M. i njegovi roditelji, kažu da je uhapšeni uvek bio miran čovek. – Oni su povučena porodica. Skoro im niko i ne dolazi u posetu. Dejan živi s bolesnim roditeljima, o kojima se stara. Iako se zabavlja sa Svetlanom, ona nikada nije dolazila ovamo. Dejan je pre Svetlane bio oženjen i ima odraslo dete – kaže meštanin.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *