PRVI PUT MI KASNI! Sanja Stanković zabrinuta, moraće da radi TEST ZA TRUDNOĆU? Požalila se cimerki, pa priznala da PATI za Anđelom

Sanja Stanković poverila se Jovani Ljubisavljević i Moniki Horvat da joj kasni mesečni ciklus i to prvi put.

– Meni prvi put kasni ovaj mesec, to mi se prvi put desilo. Nikad mi nije kasnilo – zabrinuto je rekla Sanja.

Podsetimo, zadrugari su komentarisali da su Sanja i Anđelo imali intimne odnose koje njih dvoje nisu hteli da priznaju, a ista situacija zadesila je i Natašu Radan nakon vrele akcije sa Rankovićem. Da li će i Sanja morati da radi test za trudnoću, ostaje nam da vidimo.

Inače, njih dve utiske od prethodne noći, kao i to što je Anđelo Ranković definitivno stavio tačku na odnos sa plavokosom zadrugarkom.

– Zamerio mi je to što pričam sa svima, ja puknem u trenutku i kažem, ja sam takva, ne mogu da ćutim. Nedostaje mi kao osoba! – rekla je Sanja.

– Ti ako smatraš da nemaš snage da se mučiš, nemoj, ja sam izabrala trnovit put, i ne idem i ne kukam, ti si drugačiji tip, ti si nežnija… Možda senzitivnija, a ja možda jesam pet puta gora od tebe, ali ne pokazujem. Anđelo je u pravu, i Kenan će pući, koji je najmirniji, samo što je moj period bio tada, možda će opet doći – rekla je Jovana.

– Pa, nije umro, šta ti nedostaje, ponižavanje? – upitala je misica.

– Naša bliskost, samo on kao prijatelj, kao osoba, kao neko ko je uvek bio tu kad mi je teško – poručila je Stankovićeva.

– Ti bi trebala na svaku devojku da budeš ljubomorna, ako je tako. Ako vratiš vreme, ako spolja nisi gledala samo Frana, dosta njih je povezivano sa njim da im se sviđa i da se one sviđaju njemu – poručila je Ljubisavljevićeva.

izvor: kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *