Premijera: Poslušajte pjesmu Dine Merlina i Senidah

Večeras su premijerno predstavljene dvije nove pjesme i video spot  koji će se naći na budućem albumu bosanskohercegovačkog kantautora Dine Merlina.

Novogodišnji show se ekskluzivno emituje od 21 sat na servisu Moj Film i besplatan je za sve korisnike usluga Moja TV i Moja webTV.

Nakon što su na društvenim mrežama i platformama od konca oktobra pjesma ‘Mi’ i video spot zabilježili preko 13 miliona pregleda, nova pjesma se očekuje s još većim nestrpljenjem, a radi se o duetu Dine Merlina i Senidah.

Video spot za pjesmu koju je napisao Dino Merlin sniman je u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenačka rediteljica Kukla, koja je radila i video spot ‘Mi'”, navodi se u ranije objavljenom saopćenju našeg Čarobnjaka.

“Nakon duge i iscrpljujuće turneje ‘Hotel Nacional’ pokušao sam ponovo naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao – da ne znam biti sam”, objašnjava Dino Merlin.

“Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas”, rekao je pjevač.

Pogledajte premijerno video spot za duet Merlina i Senidah.

Izvor:radiosarajevo.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *