PAKLENI PLAN napravila sa SESTROM! Bebu od 7 dana htjela da proda za 3.000 FUNTI da ugradi SILIKONE i kupi nove ČIZME! (VIDEO)

Ruskinja Luiza Gadzijeva, koja je majka četvoro djece, poreklom iz Dagestana nalazi se u pritvoru poslije hapšenja usljed pokušaja prodaje tek rođenog djeteta.

Luiza je probala da za 3.000 funti proda bebu od sedam dana s kojom je tek došla kući iz porodilišta.

Kao opravdanje policiji, djevojka je navela “snažnu potrebu” za operacijom grudi koje je namjeravala da učvrsti i poveća, ali i kupovinu novih pari čizama!

“Sjedela sam sa sestrom pred porođaj u kući i videle smo neke fantastične čizme u novom katalogu prodavnice.

Znale smo da nikada nećemo imati novac za njih. Takođe, oduvjek su mi momci govorili da su mi grudi suviše mlitave i male i željela sam da jednom poradim na sebi”, rekla je Luiza šokiranim policajcima.

Ispostavilo se da je sa sestrom već razradila plan da preko crnog tržišta proda bebu. Čak se iznenadila informacijom od sestre koliko se parova javilo da je kupi.

Prilikom ispitivanja, Luiza je navela i predstavnike jedne grupe na internetu koja se bavi ubjeđivanjem majki da ne prodaju bebu, kako su pokušali da utiču na nju da promijeni odluku.

“Pokušali smo da je ubijedimo da to ne čini. Vidjeli smo da se nećka, ali izgleda nismo uspjeli u tome prije vas”, rekli su sa Fejsbuk grupe “Stop prodaji djece” koju je Luiza navela policajcima.

Dijete je u međuvremenu preuzeo Centar za socijalni rad.

izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *