OVO NEMA NI NA FILMU: Oko 20 ljudi otelo preminulog iz bolnice sa sve krevetom! Preko ograde pa pravo u kombi!

Rodbina i priatelji su danas sa infektivnog odelenja bolnice u Strumici oteli telo 49-godišnjeg preminulog pacijenta i zajedno sa bolničkim krevetom ga odvezli kući, javili su lokalni mediji.

Direktor te bolnice Naće Gogov je rekao da se “sve desilo kao u horor filmu” jutros oko devet sati, nakon što je preminuo 49-godišnji pacijent, koji je malo pre toga primljen u teškom stanju.

Taj pacijet je, naveo je, hospitalizovan na infektivnoj sa povećanom temperaturom, visokim krvnim pritiskom i malaksolosti, i premionuo je za kratko vreme.

Bolesnika su u bolnicu doveli ćerka i supruga, a ubzo nakon što je preminuo, kako je rekao Gogov, “dvadesetak građana iz Strumice je izvuklo preminulog zajedno sa krevetom, prebacili su ga preko ograde, stavili u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu”.

Zaposleni u bolnici kako ne bi izazvali incident nisu pokušali da spreče da telo bude odneseno, jer se radilo o većoj grupi ljudi, ali su slučaj odmah prijavili policiji.

Direktor bolnice je dodao da je odmah pozvana policija, kao i da ne može da se zna da li je preminuli pacijet zaražen korona virusom, jer nisu stigli da mu naprave test. ; Strumica je, kako navodi portal “Sakam da kažam”, novo žarište korona virusa, sa trenutno 1.008 aktvnih slučajeva.

Kurir.rs / Beta, Foto: Profimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *