ONA ULAZI DA GA UNIŠTI! Kristijan Golubović ne sluti kakav mu se haos sprema: Kada me bude video, neće mu biti dobro!

Kristijan Golubović je tokom učešća u “Zadruzi” nekoliko puta pominjao majku njegove rijaliti cimerke Tare Simov.

Tara Simov, Kristijan Golubović, Aleksandra Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN PINK TV

Ovog puta oglasila se i Tarina majka Mira, koja ima nameru da uđe u rijaliti i vrati Kristijanu za sve što je o njoj rekao:

– O Kristijanu mogu eseje da ispričam, sve ovo što je pričao za mene da me je razvlačilo pola Beograda je jedna velika budalaština. On u stvari i ne zna ko je Tarina majka, jer kada bi znao, ne bi tako pričao o meni. Posle toliko robije i svega što je proživeo on ne može da ukači da me poznaje. Kada me bude video, neće mu biti dobro, pa će početi da se dernja na sve žive tamo. Sve što radi samo je njegova gluma, jer je celog života bio glumac. Poznajem ga preko mog venčanog kuma. Neka ga je sramota što je javno pričao da sam narkomanka i alkoholičarka. Moraće da demantuje sve to kada se budemo sreli u četiri oka, jer me je očigledno sa nekim pobrkao. Setiće se da sam ga spasavala i pravila zid između njega i nekih ljudi sa one strane zakona – kaže Mira Simov i nastavlja:

Tara Simov, Kristijan Golubović
FOTO: PRINTSCREEN

– Ja jesam pevala u to vreme o kojem Kristijan priča, ali sam bila udata i nisam kao današnje pevačice radila svašta da bih snimila pesmu i album. Sve što laje su sve njegove zatvorske lovačke priče. Jedva čekam da se sa njim sretnem jedan na jedan. Planiram da uđem u Zadrugu i da mu sve saspem u lice. Nisam ja od onih što se plaše, ako se obračunam javno sa njim, neću se plašiti da će njegovi pajtaši da me jure i da mi prete. Već me je kontaktirala na Instagramu njegova fan stranica koju vodi njegova žena Ivana, ali ja ne želim da budem prijatelj sa takvim ljudima. Ne dozvoljavam da Kristijan iznosi bljuvotine o meni. On je morao da uđe u rijaliti jer je u dugovima koje mora da vrati – ispričala je Mira za “Star”, prenose mediji.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *