OBMANULI SVE?! Rialda i Kenan bili u vezi i pre rijalitija, evo šta kaže njegov brat

Dva meseca provedena na imanju u Šimanovcima uticala su na to da Rialda Karahsahanović i Kenan Tahirović uplove u emotivnu vezu, ali zadrugarov prijatelj tvrdi drugačije.

Naime, pre ulaska u “Zadrugu 4”, Kenan i Rialda navodno bili u vezi nekoliko meseci, te da su se naposletku rastali, a kada su shvatili da će se oboje naći na imanju u Šimanovcima, odlučili su da taj period svog života ne spominju, rekao je prijatelj za “Star”, a prenose mediji.

Tahirovićev brat Edin potvrdio je samo jedan deo priče, odnosno samo to da se njegov brat i pevačica poznaju od ranije.

– Tačno je da su se Rialda i Kenan sreli na jednom od nastupa, ali mislim da tada nije bilo ništa između njih dvoje. Što se tiče nje, šta da kažem, ne znam koji je njegov tip devojke. Ovo je prvi put da je sa pevačicom u vezi. Iznenađen sam što je našao devojku u rijalitiju, ali verovatno je pritisak zaslužan za to – istakao je on za spomenuti nedeljnik.

– On je prilično povučen, ne voli da bude u centru pažnje, zato mislim da će ga Rialda malo razdrmati. Vladimir Tomović je rekao da više neće da im se petlja u vezu i nadam se da će održati to obećanje i da će naći drugu zanimaciju.

Izvor:Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *