O NJIMA BRUJI SRBIJA: Tošić s ljubavnicom u Turskoj, a Karleuša luduje, nije mogla izdržati…

Iako Tošić nije želio komentirati vezu, Karleuša se mjesecima svim snagama trudi da uvjeri obožavatelje kako između Duška i nje ne postoje nikakvi problemi.

Duško Tošić (35), nogometaš i suprug pjevačice Jelene Karleuše (42), preko ušiju je zaljubljen u influensericu i poduzetnicu Anu Jovanović, na koju svakodnevno troši ‘vrtoglave’ cifre, javlja “Kurir”.

Srbijanski mediji sada pišu kako je nogometaš iskeširao oko 12.000 eura samo za najluksuzniji smještaj u Istanbulu. Njegova ljubavnica došla je u Tursku sa prijateljicama i uživala u luksuznim restoranima i shoppingu.

Duško im je dao i kreditnu karticu na kojoj nema limita pa je influenserica ‘skoknula’ do shopping centra.

I dok, prema pisanju “Kurira”, Tošić i Ana uživaju u luksuznom hotelu, Karleuša se obraća pratiocima na Instagramu demantirajući ljubavnu aferu svog supruga.

Iako Tošić nije želio komentirati vezu, Karleuša se mjesecima svim snagama trudi da uvjeri obožavatelje kako između Duška i nje ne postoje nikakvi problemi.

– Zamolila bih ljude koji čitaju ove bolesne izmišljotine da shvate kako je sve ovo pritisak na mene ne bih li povukla tužbu. Duško ovu ženu ne poznaje. Nikada ju nije vidio i tužio je srpske novine puno puta zbog ovakvih laži. Nije prvi put da se nebitne osobe vežu uz Duškovo i moje ime. Nekima treba reklama, a neki su kolateralna žrtva novina kojima je*em mater na sudu – napisala je Jelena.

 

izvor: SB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *