Niko ne zna ko je ona ali gdje god se pojavi ljudima utjeruje strah u kosti! Žena u crnom digla Ameriku na noge! VIDEO

Misteriozna žena prohodala je, nagađa se, 850 kilometara, a gdje god se pojavi upada u oči.

Misteriozna žena u crnom, koja sama pješači kolicima uzduž i poprijeko SAD-a, zaokupila je pažnju tamošnje javnosti.

Odjevena je u crno od glave do pete, u odjeću koja podsjeća na tradicionalnu islamsku, vuče crna kolica, povučena je i propješačila je već pola SAD-a, piše Daily Mail. Vjeruje se da je prehodala nevjerojatnih 850 kilometara od Ohija do Georgije.

Nitko pojma nema zašto hoda, ali šire se nagađanja da iza svega stoji religija.

Nitko ne zna njezinu priču. Ona ni sa kim ne želi razgovarati’, kaže Alexandria Schubert, koja je tajnovitu ženu vidjela u Tennesseeju.

Policija u toj saveznoj državi bila je zatrpana pozivima građana pa su tajnovitu ženu pozvali na razgovor. Rekla im je da se zove Elizabeth Poles, da ima 56 godina te da je iz Mottsa u Alabami.

Kazala je kako je krenula u ‘biblijsku misiju’, no kasnije je policiji rekla kako je zapravo članica religijskog pokreta Islamska nacija. Povrh svega, izjavila je i da je zaposlena u Pentagonu, u što policajci nisu povjerovali.

Na You Tubeu se pojavila snimka na kojoj se na parkiralištu trgovačkog centra prepire s jednim muškarcem oko vjere. Misterij je poprimio tolike razmjere da je pokrenuta posebna stranica na Facebooku na kojoj građani objavljuju fotografije i lokacije na kojoj su vidjeli ženu u crnom, koja i dalje hoda Amerikom.

izvor: ekspresno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *