NEVEROVATNO ŠTA JE PREŽIVEO: Pojavio se snimak napada na Alibega u Novom Beogradu PUZEĆI IZBEGAO RAFALE (VIDEO)

Nekadašnji vođa navijačke grupe “Zabranjeni” Nenad Alajbegović Alibeg (39) teško je ranjen 21. juna na Novom Beogradu, a na društvenim mrežama sad se pojavio navodni snimak sačekuše koji su zabeležile nadzorne kamere ispred zgrade.

Na snimku se vidi muškarac sa zaštitnom maskom, za koga se navodi da je Alajbegović, kako hramljući prilazi vratima zgrade sa kesom iz prodavnice u rukama.

Taman što je pozvonio na interfon počela je pucnjava.

Na snimku se ne vidi napadač, a muškarac odmah pada na zemlju i na taj način izbegava kišu metaka. Vrata zgrade se u sledećem momentu otvaraju nakon čega uspeva da upuzi unutra i sačuva život.

Imao je i sreću da napadač na početku pucnjave pogodi stub ispred ulaza što mu je dalo vremena da legne.

foto: Printscreen

Na Alibega su inače nepoznati napadači pucali u noći između 21. i 22. juna ispred njegove zgrade u Ulici Narodnih heroja u Novom Beogradu. To je inače bio drugi od tri pokušaja ubistva bivšeg vođe navijača Partizana od početka godine.

foto: Printscreen

Prethodno je upucan u sačekuši 25. januara, a preživeo je i rafal koji je ispaljen u njega 3. novembra.

foto: Privatna Arhiva

Jula 2010. godine je takođe preživeo sačekušu dok je izlazio iz svoje zgrade u Ulici narodnih heroja.

Alajbegović je inače dugo bio jedan od vođa navijačke grupe “Zabranjeni”. Odavno je poznat policiji i iza sebe ima veliki broj krivičnih prijava.

Navodno je već sa 16 godina osuđen prvi put kao maloletnik i poslat u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu. Bio je prema nezvaničnim informacijama osumnjičen i za ubistvo.

Izvor:Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *