NEKAD NISU IMALE ZA HAMBURGER, A SADA UŽIVAJU U BOGATSTVU: Ovako izgleda dom pobednica Zadruge NADICE I KIJE! (FOTO)

Nadica Zeljković bogatija je za 50 000 evra nakon što je odnela pobedu u “Zadruzi 4”. Ipak, kako kaže, neće dozvoliti da je novac promeni, već će nastaviti da radi kao konobarica u restoranu u Zrenjaninu.

Deo nagrade će dati svojoj ćerki Kiji Kockar, jer joj je to oduvek bila želja a to nije mogla da uradi jer je kao samohrana majka imala dosta izdataka.

Prilikom jedne posete Zrenjaninu, Nadica nas je primila u svoj stan u kojem je Kija odrasla i ispričala da je njena ćerka uvek bila skromna, a jedna situacija iz njenog detinjstva slama srca. Pokazujući nam fotografiju na kojoj Kockareva sedi u restoranu brze hrane, Nadica sad akroz osmeh priča o tome.

– Kiji je ovo najdraža fotka – na kojoj jede burger. Rekla mi je kasnije: “Mama, ja sam htela da pojedem još jedan, ali sam mislila da nemaš para”.’ A ja sam prigovarala na tu instant hranu jer sam htela da jede kuvano – kaže Nadica. Inače, čim smo ušli u njihov stan, Zeljkovićka nas je dočekala kao prava domaćica, poručila da se raskomotimo i popijemo kafu.

– Izvolite, uđite u našu malu oazu! Raskomotite se u dnevnom boravku, a možete i da se opustite na terasi i dignete sve četiri noge uvis (smeh). Ja ću da pristavim kaficu – rekla je ona.

Iako nas je privukla terasa, pošli smo za njom u nameri da saznamo kakva je Kristina kuvarica.

– Odlična, ali moram da priznam da je to povukla na očevu stranu, na Kockare. Jedino je od bake naučila da sprema kolače. A kuva i odličnu kafu, to je naučila od mene (smeh).

U dnevnoj sobi Nadica je sve podredila komforu za sebe i svoju majku, a na svakoj polici i zidu bila je Kristinina fotografija.

 

– Ovde dominira ljubičasta – naša omiljena boja. I dalje su tu njene slike sa ocem, moja slika sa Milošem dok smo bili u ljubavi, njene fotografije sa mature. Retko je bila kod kuće. Puštala sam je da se igra sa decom. Nisam joj dozvoljavala da plače ako joj neko uzme igračku. Učila sam je da se sama bori kroz život – ispričala nam je ona i pokazala figuricu koju joj je ćerka kupila kada je bila mala.

– To je najlepši poklon, ne odvajam se od njega. Kupila mi je za praznike i sa tom figuricom spavam.

Ponosna mama ističe da joj je bilo teško kada je morala da se razdvoji od ćerke.

– Najteže mi je bilo kada je otišla da studira u Beograd, a ja sam bila za to da ode u Novi Sad. Tri nedelje sam sedela u ćošku kao pod infuzijom. Ali nisam htela da je smaram. Kasnije mi je bilo lakše kada je počela da živi sa Slobom tamo – kaže Nadica.

 

izvor: kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *