NECA SE ŽESTOKO POKAČIO SA NADICOM! Zamerio joj što meša ćerku u svađe sa Rialdom, ona mu odbrusila: Uvek JE KIJA TEMA! (VIDEO)

Neca TikToker ne libi se da komentariše zadrugare na najsuroviji način, a sledeća na redu bila jeNadica Zeljković.

Neca Tiktoker, Nadica Zeljković, Marko Janjušević Janjuš
FOTO: PRINTSCREEN/ZADRUGA

– Anđelo, mi nikada nismo imali konflikt, ali se ni ne družimo. Mislim da i dalje imaš emocije prema bivšoj i da te to koči ovde. Dobijaš mali budžet, jer se ne družimo mnogo – rekao je Neca.

– Brendone, dobijaš mali budžet, nadam se da ćeš shvatiti da nisam onakav kakav misliš da jesam. Baš si purpuran – odlučio je Neca.

Neca Tiktoker, Nadica Zeljković, Marko Janjušević Janjuš
FOTO: PRINTSCREEN/ZADRUGA

– Nadica je bila dobra prema meni na početku, sada ne postoji tema da ona ne prokomentariše mene u negativnom kontekstu. Uvek razgovara sa nekom dozom animoziteta o svima, meni se to ne dopada, tako je komentarisala i Rialdu. Ne sviđa mi se što sve upoređuje sa “Mojom Kijom!” I onda i kad se svađa sa Rialdom, ona ima konflikt sa Kijom – rekao je Neca.

– Naravno, moja ćerka mora da bude uvek tema, bilo da je pozitivna ili negativna – rekla je Nadica.

Neca Tiktoker, Nadica Zeljković, Marko Janjušević Janjuš
FOTO: PRINTSCREEN/ZADRUGA

– Janjuše, Vama bih dao srednji budžet, ali nemam. Što se tiče Vašeg odnosa sa mnom, Vi ste korektni, kroz sarkazam iskazujete svoje pravo mišljenje. Mislim da Vam odgovara ovaj odnos sa Majom, jer sad imate priliku da pokažete sebe u pravom svetlu. Mislim da je i dalje volite – nastavljao je Neca.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *