Naučnici š0kirani:Balerina primila vakcinu pa prohodala unazad, Bil Gejts demantuje!…

edavno su u pojedinim zemljama sveta puštene u promet vakcine protiv čuvenog koronavirusa koji predstavlja globalnu pošast šačice masona da istrebe čovečanstvo. Stručnjaci iz naroda (tzv. naučnici) tvrde da je cela pandemija veštački stvorena kako bi se bogataši još više obogatili. Mnogi su u tome već uspeli, ali velika zarada svetskih moćnika tek sledi kada se svakoj zemlji na svetu prodaju vakcine, koje su već sada pogubne po mnoge zdrave ljude…

DRUGI SLUČAJ: POREMEĆAJ MOTORNIH SPOSOBNOSTI Drugi slučaj koji je šokirao svet jeste Dženifer Aniston (28), talentovana balerina iz Čikaga. Jadna ddevojka nije mogla ni da sluti da će zaštita od koronavirusa u vidu vakcine koju je primila u svoju krv biti pogubna za njen najveći talenat. …

Nesrećnica je iskusila nuspojavu vakcine, pa je nekakva supstanca neidentifikovanog porekla prouzrokovala da Dženifer izgubi motorne sposobnosti i počela d ahoda unazad..

Naučnici iz Čikaga tvrde da vakcina nije bila proverena i da je u organizmu devojke, kao i u njenom mozgu, izazvala halucinogena dejstva i deformitetske posledice….

Ja sam šokirana! Ovo je nehumano. Ona više ne može da hoda kao normalan homosapiens”, priča prof. Skarlet R. Perez. “Nikada se više neće baviti baletom, jer su za taj posao i talenat njene noge bile glavno oruđe za rad….
izvor: zona sumraka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *