NADEŽDA NAPRAVILA LOM KAD JE UŠLA, IZNELA SAV PRLJAV VEŠ, PA MU POMINJALA MAJKU: Pevačica se sad pomirila sa Tomom, setili se SINA

Nadežda Biljić ušla je u rijaliti i odmah je rešila da se obračuna sa nevenčanim suprugom Tomom Panićem.

Nadežda je istakla da je Toma želeo da bude njen menadžer i da joj je sve vreme govorio kako će da se ponaša.

Toma Panić
FOTO: PRINTSCREEN

“Šta hoće moj brat?”, pitao je Toma.

“Da nas bije, jer mu vređam majku. Rekla mi je da njen sin ima prava da se igra i da ima koga hoće. Ljubi ga majka, tvoj problem je što si naučen da si najlepši i najbolji. Nikome nisi prijatelj, nemaš prijatelje. Tvoj otac je rekao da ne možeš da dovedeš drugu u kuću. On je jedini korektan, Tvoja majka me optužuje da sam alkoholičar, ona je ta koja je novinama dala naše prepiske. Završila sam na VMA, tvoja mama mi kaže da ne dramim, a ti već uveliko uvalio Pauli. Je l’ ti shvataš da si ti k*rčina bez mene u životu, zbog mene si i doveden ovde. Pokazao si da si propali maneken i don Korleone u pokušaju. Pobegao si “Zadrugu” od mene”, besnela je Nadežda.

Nadežda Biljić, Toma Panić
FOTO: PRINTSCREEN

Nadežda je kasnije pričala sa cimerima i istakla da je Tomina majka započela celu “feštu” van rijalitija.

“Tvoja majka je prva krenula. Bila je u emisiji, peči se, ona je moja žrtva, tebi želi da nađeš najveću ljubav, onda se i Peca uključio… Kad je rekla da ja trošim pare na silikone tad sam pukla. Ja sam rekla tvojoj majci da je ona zaljubljena u tebe jer se ona tako ponaša, ne jer ja tako mislim. Niko joj nije tražio da te brani i da opravdava tvoje postupke”, rekla je Nadežda.

U ranim jutarnjim satima Nadežda Biljić nije bilo dovoljno to što je celo veče imala sukob sa svojim nevančanim suprugom Tomom Panićem, koji ju je više puta prevario javno sa zadrugarkama, pa je odlučila da ga uporedi sa ljubavnim skandalom iz prve sezone Zadruge koji se odigrao između Lune Đogani, Kije Kockar i Slobe Radanovića.

Nadežda Biljić, Toma Panić
FOTO: PRINTSCREEN

“Juče su okačili poruku tvoju prvu fan tvoj, kad je Ćelavi lupao da sam bila sa Pecom, mene to nije povredilo, mene je povredila tvoja majka, jer je to otišlo mnogo daleko, ona brani tebe i opravdava te… Mene žena ne ostavlja na miru! Ceo život će mi prolaziti slike tebe sa Paulom, Draganom i Milicom . Je l’ treba da pustim dete da ga Jasmina truje protiv mene?!”, odbrusila je Biljićeva u suzama.

“Da sam nastavio odnos sa Paulom, ja bih bio gori nego sa tobom što sam bio… Sa Draganom nije bilo ništa, sa Milicom se više ni ne sećam šta je bilo, uzela je sama majicu da spava u njoj”, rekao je Toma.

“Ubeđena sam da imaš neku drugu i van rijalitija, ako si bio u stanju da me ovde prevariš javno, misli da neka napolju samo sedi i čeka”, rekla je Nadežda.

“Ne treba žena sve da zna po pitanju nekih stvari. Ja se ne dopisujem ni sa kim, jesi li ti realna, da mi namesti posle?! ‘Ajde molim te, što se ti nisi dopisivala? Navodno, a dopisivala si se”, prešao se Toma, pa priznao da se Nadežda ipak nije dopisivala sa drugim muškarcima.

Nadežda Biljić, Toma Panić
FOTO: PRINTSCREEN

“Ti si patološki lažov! Jesi li došla za Beograd kada smo se pomirili, da li te je sačekalo pismo koliko si mi nedostajala, šta si mi rekla? Neću više da se kunem, nećeš me više dovesti do ludila”, nastavio je Panić.

Nadežda i Toma su se prisetili i njihovog sina Longa, te mu je ona pričala da liči na njega i da se ponaša kao on, što je Paniću izuzetno značilo. Nakon iscrpnog razgovora Nadežda i Toma krenuli su na spavanje, pre čega su razminili strastvene zagrljaje.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *