MISICI PRETI 50 GODINA ROBIJE: Iza lepog lica krije se strašna priča! Mamila devojke u stan, pa ih uvodila u prostituciju

Meksička misica, Laura Mohika Romero (25), našla se u žiži javnosti, ali ovoga puta ne zbog lepote nego zato što joj preti čak 50 godina robije.

Naime, sumnja se da je imala veliku ulogu u organizovanom kriminalu, tačnije u kidnapovanju devojaka kako bi ih uvela u svet prostitucije.

Romeroova je poznata u Meksiku jer je 2018. godine osvojila titulu Mis Oahake i učestvovala je na nacionalnom takmičenju za Mis. Potom je pokušala i da se bavi poslom voditeljke, ali se povukla zbog “drugih obaveza”.

Zajedno sa još osam osumnjičenih uhapšena je 11. februara u Verakruzu i tereti se za kidnapovanje i mučenje devojaka.

Kako se navodi, Laura je tri godine bila član ove grupe. Služila je kao mamac za mlade i lepe devojke kojima bi nudila posao manekenki i dobru zaradu, a zapravo bi ih, po kidnapovanju dalje prosleđivala u leglo prostitucije i crnog tržišta.

Laura je u Verakruzu i Oahaki imala tri stana u elitnim delovima gradova. U dogovoru sa grupom kriminalaca oko sebe, devojkama bi nudila tu da noće, a onda bi ih drogirala dok ne dođu ostali po njih.

Prema pisanju meksičkih portala, Laura je bila i mozak za otmice devojaka, kao i za ubeđivanje njihovih porodica da je modeling pravi posao za njih.

Trenutno se nalazi u zatvoru u gradu Uatusku.

Izvor:Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *