MILJANA KULIĆ PONOVO TRUDNA U RIJALITIJU?! Onesvestila se, odveli je kod doktora, a zbog ŠOK detalja KRIJE DRUGO STANJE?

Miljana Kulić je pre nekoliko dana pala u nesvest, zbog čega su je članovi obezbeđenja izneli i odveli kod lekara. Iako je ustanovljen razlog njene vrtoglavice i slabosti, još zadrugarima, kao ni majci, nije otkrila da je navodno u drugom stanju.

Miljana se pre dva dana žalila da joj nije dobro i da joj se vrti u glavi te da su joj usne modre, a onda se samo srušila. Kristijan Golubović i pripadnici obezbeđenja su brzo reagovali i izneli je, a onda je odlukom produkcije odvedena na lekarski pregled. Dok su ukućani komentarisali da se folira i da blefira, izvor otkriva da je navodno trudna.

“Miljana je dovedena u bolnicu na pregled i bila je u lošem opštem stanju. Bleda, pritisak joj je bio visok, a nakon uvida u njenu krvnu sliku ustanovljeno je prisustvo trudničkog hormona”, ispričao je izvor.

Kako je rekao, konstatovana joj je rana trudnoća.

“Još je rano da se čuje bebina srčana radnja. To je moguće tek u šestoj-sedmoj nedelji trudnoće, a po našim procenama, Miljana je trudna tek desetak dana. Nivo trudničkog hormona ukazuje na to”, rekao je izvor i dodao da će nastaviti sa praćenjem njene trudnoće.

Miljana se nakon pregleda vratila u „belu kuću“, ali nikome nije rekla da je trudna jer, kako kaže izvor, želi da abortira.

Izvor:Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *