MILJANA KULIĆ IZVRIJEĐALA CIMERE U EMISIJI: Misica je NAMAZANA, Janjuš je KLASIČNI IDOT, Karić je POVODLJIV! Sasula im sve u lice!

– Janjuše, smatram da to što si prevario ženu nije u redu, zbog ove devojke ovde, koja nije nimalo moralna, koja se čereči i apsolutno vidiš sve! Ja se nadam da će ti žena oprostiti, ali to je za mene najružnije. Mislim da će njoj ta slika uvek biti u glavi. Janjuše, u prethodnoj “Zadruzi” si bio klasičan idiot – poručila mu je Miljana, koja je potom prešla na Frana Pujasa.

– Emotivno si nestabilan, juriš za Paulom, a sve dok je budeš jurio, ona će bežati. Ispadaš kao neki nervni bolesnik koji i dalje krije emocije, a voliš Paulu.

– Teodora, sa tobom nisam progovorila dve reči otkako si u “Zadruzi”, ali sam čula o tebi sve i svašta napolju. Samim tim što sam čula da nisi govorila sa majkom devet meseci, a da ste živele u istoj kući… To je za mene neobjašnjivo, i za mene si ti loš čovek – zaključila je Kulićeva, koja se potom osvrnula i na lik i delo Stefana Karića.

– Zavodnik si, ali ne sviđa mi se to što drugi ljudi utiču na tvoje mišljenje. Povodljiv si i veruješ svima, a većina bi želela da naruši tvoju vezu.

Na kraju, sve što misli priznala je i Jovani Ljubisavljević u lice.

– Namazana svim mogućim bojama, nepredvidiva, apsolutno spremna na sve. Ne zna se sa njom da li igra igru, da li ima neka osećanja prema nekome. Mislim da je bila zaljubljena u Tomovića, da to krije, da je gledala u njega, da se krila kao zmija noge, a da se usput desio Karić – rekla je Miljana u emisiji Magazin In.

izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *