Maja sve objelodanila! Objavila Janjuševe i Enine prepiske, a tu je i slika ljubavnika iz kreveta! (Foto)

Marko Janjušević Janjuš se i zvanično razveo od svoje supruge Ene koju je prevario u rijaliti programu “Zadruga 3” sa Majom Marinković. Maja se nedugo zatim oglasila.

Maja se očigledno razbijesnila, pa je odlučila da objavi prepisku između Janjuša i njegove sada već bivše supruge.

– Samo ću ti to reći, pa kad je budeš k..ao i slikao se sa njom go svaki put će ti presjesti, jer mene uvlačite u vašu bolest. Majku li vam j…m bolesnu, džibersku. A svaka slika će otići u javnost. Ja ću je lično poslati novinarima. Ali ću ti se u..ati u život. I tebi i toj kalašturi koja sebi daje za pravo da spomene moje ime, a kamoli nešto drugo. Jaoj, na…ali ste – napisala je Ena, Janjušu.

Maja je u nastavku večeri objavila fotografiju na kojoj je u krevetu sa Janjušem, a zatim i prepiske sa Enom i ovim bivšim zadrugarom. Osim fotografije na kojoj nema odjeću sa Janjušem iz kreveta, Maja je objavila još nekoliko njihovih zajedničkih slika na kojima su pozirali.

Maja je objelodanila i to da je Janjuševiću pozajmljivala novac, što se jasno vidi iz prepiski.

– Ostavi mi u sobi koliko možeš kad kreneš imam da riješim i da završim neke stvari pa se dogovaramo usput šta za večeras, ali ako ćeš mi prebacivati, nemoj – pisao je Janjuš.

– Ostaviću ti, koliko ti treba – pitala ga je Maja.

– Koliko možeš ti Majo, da imam tih par nedjelja dok se nešto ne desi, razumiješ – napisao je Janjuš, Maji.

– Ostavila sam ti pare ispod duksa ovdje – napisala je Maja.

izvor: pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *