MAJA CELU NOĆ PRAVILA HAOS! Janjuša nije ostavljala na miru, obezbeđenje je izbacilo iz sobe pa se obratila Markovoj BIVŠOJ ŽENI

Maja Marinković celu noć nije puštala Janjuša na miru, išla je za njim, glalamila i smetala mu, nije dala da spava, pa je obezbeđenje moralo da je izbaci iz spavaće sobe.

Naime,  Janjuš se preselio iz rehabilitacije, i dok je nosio svoje stvari Maja se nije odvajala od njega, a obezbeđenje se sve vreme nalazilo između njih, kako ne bi došlo do većeg haosa od onoh koji su napravili.

Janjuš je uspeo da uđe u Belu kuću, a Maja je pokušala da krene za njim, ali je obezbeđenje zbog sigurnosti napravilo živi zid i nije joj dozvolilo da uđe.

Janjuš je uspeo da se smesti u krevet i da se smiri.

Iako joj je Nataša Radan očitala bukvicu zbog ponašanja prema Janjušu, Maja Marinković je odlučila da ponovo ode kod njega.

– Došla sam da kažem jednu stvar. Ja ovo više ne mogu da podnesem psihički – rekla je Maja.

– Majo, ovde ima ljudi koje žele da spavaju – bunili su se zadrugari.

– Ovo je limunada, neću da pravim scene – nastavila je ona. – Pomeri se! Pomeri se od mene! Kraj, kraj! Nemoj da me štipaš – urlao je Janjuš – urlao je Janjuš

– Neću da se pomerim. Ja ispadam psihopata, a niko ne vidi šta on radi. Bog sve vidi, sve će da ti se vrati. I ja sam nečije dete. Polako, dug je život. Sve se vrati – govorila je Marinkovićeva.

Zadrugari su joj govorili da izađe iz sobe, ali ona nije želela. Na kraju ju je obezbeđenje ispratilo iz sobe, a ona je poslala poruku Janjuševoj bivšoj ženi.

– Šta sam ja sebi dozvolila zbog bika od dva metra. Ona njegova žena treba da mi se zahvali što sam ga spasila od muke – poručila je Maja.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *