KSENIJA PAJČIN BI DANAS NAPUNILA 43 GODINE! Bila je lepotica sa beogradske kaldrme, a PRIZOR SA SAHRANE je bez teksta ostavio sve

Pevačica Ksenija Pajčin, jedna od najlepših devojaka koje je Beograd imao, tragično je stradala pre deset godina, kada ju je njen tadašnji dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, usmrtio u njenom stanu, a potom izvršio samoubistvo. Na današnji dan, Ksenija bi napunila 43 godine.

Ksenija je rođena u Beogradu 1977. godine. Tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, a karijeru plesačice započela je kao deo plesne grupe pevačice Dragane Mirković i sastava “Beat Street”.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Njen talenat ubrzo je uočio frontmen grupe “Duck”, Damir Radoičić Dača, sa kojim je snimila pesmu “Dačo, volim te” i na taj način započela svoju muzičku karijeru i stekla veliku popularnost. U to vreme, ona je bila u vezi sa sinom slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdanom, koji je pre nekoliko godina uhapšen zbog učešća u pljački sa ozloglašenom bandom “Pink panter”. Za njega je Ksenija izjavila da je bio njena najveća ljubav.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *