KRISTIJAN I TOMOVIĆ ODRŽALI LEKCIJU TARI I ŠA: Priča se da ste u vezi, ŽENA TI NIJE GDJE SI JE OSTAVIO! (VIDEO)

Vladimir Tomović obratio se Nenadu Aleksiću Ša, a potom su se umešali i Kristijan Golubović i Tara Simov. Oni su komentarisali ponašanje Simove i repera.

– Po kući se priča, a posle sastanka ću da ti kažem ko priča. Po kući se priča da ste Tara i ti u vezi. Druga stvar koju sam čuo, da supruga nije više u tvom stanu. Treća stvar koju sam čuo je da tvoja najbliža osoba ovde govori da se vi ljubite. Znači da ste u vezi, da se ljubite i da žena nije gde si je ostavio. Ja ću da ti kažem ko priča. Ako ima ko u kući da mi je rekao ove informacije, neka ustane i neka kaže šta je rekao. Ša treba da zna šta se priča – rekao je Tomović.

– Posle kockica, rečeno mi je da ste me Tara i ti pljuvali. Gubiš kompas – poručio je Kristijan Ša.

– Nijedne sekunde te nisam uvredio, veruj mi da si pogrešio – rekao je Ša Goluboviću.

– Ovo što je Tara radila je mobing. Ove devojke su došle tu zarade pare. Polivanje vodom sto puta… – nastavio je Golubović.

– Ona je mene prva uvredila, rekla je da sam ljubavnica i narkomanka – rekla je Tara.

– Tara, sa leđa si je poprskala. Ja nisam znao za konflikt tamo – nastavio je Kristijan.

– Kristijane, ja znam sve šta ti kažeš za mene, ja ti nijednom nisam uzvratila, iako znam da ružno misliš o meni. Kada smo sedeli na garnituri kada su bile nominacije Mišela i Milice, ja sam ti rekla da znam šta misliš o meni. Ti si mi tada rekao da me voliš. Ja znam da imaš ružno mišljenje o meni, znam svaki ružni epitet koji si rekao od meni, to ti nisam zamerila. A ti si došao i umešao se u moj konflikt – dodala je Simova.

– To kad se ponašaš kao degen. Ja moram da odbranim svoju prijateljicu – nadovezao se on.

– Dobro je prošla, i ona i Miljana. Svako ko mi kaže da sam ljubavnica će tako. Ja sam oguglala na sve drugo, da sam narkomanka, da su me tukli… Sad su krenuli sa novim, da sam ljubavnica – istakla je Simova.

– Ako si ti pretučena i imaš traumu od toga, ne treba ti da tučeš druge – zamerio je Janjuš.

– Određene žrtve se povlače i imaju strah, a druge napadaju. Ja napadam. Neke stvari ne mogu da podnesem, na neke stvari ne mogu da ostanem imuna – rekla je Tara.

Onda ih ne radiš – dobacila je Paula Hublin.

– Meni si psovala ženu, to je ništa. Drugo, ako si tučena i žrtva nasilja, treba da nam pokažeš da to ne valja – nastavio je Kristijan.

izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *