KRALJEVSKI TRETMAN: Kristijan svukao Miljanu pa joj priredio masažu koju će dugo pamtiti! A nije štedeo ni KOMPLIMENTE! (VIDEO)

Kristijan Golubović Miljana Kulić tokom dosadašnjeg trajanja “Zadruge 4” vrlo često su menjali svoj odnos, od ljubavi do mržnje.

Poslednjih dana, njih dvoje su ponovo u harmoničnom odnosu, a danas je Golubović rešio da ugodi svojoj rijaliti cimerki. Naime, Miljana je došla do Kristijanovih odaja, gde joj je on priredio specijalni tretman.

Kristijan Golubović, Miljana Kulić
FOTO: PRINTSCREEN/PINK

Kulićeva je ostala bez garderobe na gornjem delu tela kako bi je što bolje izmasirale Kristijanove ruke. Golubović, nije mogao da izdrži, a da ne prokomentariše Miljanu i njeno telo.

– Kolika si, majku ti. Kao da te je slon rodio! Ali ti je koža lepa, kao da imaš 12 godina. Imaš manje celulita od Sanje – govorio je Kristijan.

– Samo da smršam, znači – složila se Miljana.

Podsetimo, Kulićeva je nedavno stavila tačku na višegodišnji odnos sa Lazarom Čolićm Zolom, a on je sve bliži sa rijaliti cimerkom Anom Bulatović. Miljana se izjasnila da ne želi da se stvara ljubavni trougao, i da je njen bivši dečko, kao i njegova potencijalna devojka ne pominju uopšte.

Kristijan Golubović, Miljana Kulić
FOTO: PRINTSCREEN/PINK
Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *