KIJA STAVILA TAČKU NA PRIČU KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT! Oprostila Luni Đogani, pa poručila: Treba da se fokusira na svoj ŽIVOT!

Pevačica Kristina Kija Kockar rekapitulirala je celu prošlu godinu. Ona se osvrnula na svoju turneju u Americi, prijateljstvo sa Kaćom Živković, Zadrugoviziju, ali i odnos sa Lunom Đogani.

Kija Kockar
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

– Sećam se najviše sada, jer postavljaju na storije sećanja, vraća me ponovo, Las Vegas, Feniks, Njujork… Kajemo se Kaća i ja i Mirza što nismo više iskoristili, svi se čude, tamo smo bili u depresiji, a sada bismo više iskoristili, dešavalo se da tamo ne izađemo iz sobe. Ja sam se tamo zabavljala sa striptizetama (smeh). Išli smo u striptiz klub posle nove godine, u Las Vegasu smo se kockali, čak sam i dobila… Dugo je trajalo, lepo je bilo. Shvatile smo koliko smo slične i ne samo da je to pomoglo da stvorimo lepo prijateljstvo puno humora, već je i meni pomoglo da se resetujem, a i njoj.

Kija je progovorila o zadrugoviziji nakon američke turneje. 

– Ja sam bila samo što se tiče Zadrugovizije, davala sam visoke poene zadrugarima sa kojima sam dobra, okej, ali sam hvalila i one sa kojima nisam bila dobra. Bilo bi licemerno od mene da sam drugačije uradila.

Kija Kockar
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

O odnosu sa Stefanom Karićem

– Mi smo odavno stavili tačku na tu priču, on je rekao sam da ja nikog ne podržavam javno, kao što nisam njega. Jedino sada podržavam svoju majku. Davno smo stavili tačku na to.

O Luni Đogani i tužbi 

– Ja sam poslala opomenu pred tužbu da se izvini javno i na kraju je to njena majka uradila, ne znam da li je ona, ali to više na kraju nije ni bitno. Ona je više propatila nego glavni akter, koji je trebao da bude više osuđen, ali smatram da ona i te kako treba da se fokusira na svoj život. Od mene ima oprost, ne zaboravljam, ali mlada je, kako se više ona linčuje i ona dira, ja se prisećam tih stvari, a mislim da je vreme da nastavimo dalje- rekla je Kija u emisiji “Premijera”.

– Nisam kupila nov auto, kupila sam stan, od svoje ušteđevine, po njenom ukusu sam radila, ali moj je stan, a šta će ona da kupuje imaće pravo.

Kija Kockar

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *