Kejt se pojavila u NAJBOLJEM KAPUTU ZA JESEN/ZIMU i ovo je komad koji SVIM ŽENAMA TREBA: Šta god da obučete uz njega – izgledaćete SAVRŠENO i svi će gledati baš u vas

Kejt Midlton i princ Vilijam danas su se sastali sa nekim od učesnika takmičenja fotografije, koje su oni i organizovali u maju mesecu. Tema je bila krajnje jednostavna – portret nastao tokom karantina, a stiglo im je preko 30.000 radova za samo šest nedelja!

Kejt Midlton

Prošlog meseca je na digitalnoj izložbi predstavljeno 100 najboljih fotografija, a ova postavka se prikazuje u preko 80 gradova širom Velike Britanije.

I za ovu priliku Kejt je izabrala klasičnu kombinaciju sa kojom su greške nemoguće – dugačak kaput strogog kroja sa dvoredim kopčanjem!

Uvek sjajno sređena

Vojvotkinja od Kembridža ponela je kaput brenda Alexander McQueen u upečatljivoj crvenoj boji kojo bukvalno govori 1000 jezika i koji automatski daje svakom izdanju notu vrhunskog luksuza i elegancije.

Sjajna boja za kaput!

Ona je ovu kreaciju zakopčala, pa nismo imali priliku da vidimo šta nosi ispod, a sve je upotpunila crnim salonkama sa debelom štiklom i papreno skupom kožnom torbom.

Šta kažete na ovo pravo jesenje izdanje u kom je kaput glavna zvezda?

 

Izvor:Zena.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *