JEDNA RIJEČ UNIŠTILA JOJ JE PRVU BRAČNU NOĆ: “Odmah mi se izvinio, ali ostatak vremena sam provela plačući”

Seksualni život sa dvije godine starijim dečkom, sada suprugom, bio je prije toga odličan, dok sada gotovo i ne postoji.

Ova mlada žena ne može, za razliku od mnogih, uživati u čarima braka nakon vjenčanja, jer je već prve bračne noći doživjela šok i razočaranje života. Njezin novopečeni suprug je u žaru strasti tokom seksa izgovorio ime – druge žene.

Misli na prijateljicu?

“Vjenčali smo se na Karibima. Bilo je veoma romantično i lijepo, sve dok nismo započeli svoju prvu bračnu noć. Tokom seksa on je izgovorio ime druge žene! Provela sam ostatak večeri u kupatilu plačući”, požalila se anonimna 26-godišnjakinja u pismu za “The Sun”.

“On se sada stalno izvinjava i tvrdi da to nije ništa značilo, ali ja znam da ima prijateljicu koja se zove tako kako je mene oslovio. Mislim da se ništa između njih ne događa, ali sve vrijeme mi se vrti po glavi. Bilo je grozno. Čak i kada gledam fotografije s vjenčanja, sve mi se vraća”, napisala je nesretna žena.

To im je uništilo seks

Seksualni život sa dvije godine starijim dečkom, sada suprugom, bio je prije toga odličan, dok sada gotovo i ne postoji. “On se želi pretvarati kao da se ništa nije dogodilo, ali ja to ne mogu”, iskrena je 26-godišnjakinja, koja se za pomoć obratila seksualnoj i psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

“Kratki spoj u našem mozgu događa se bez ikakve logike, posebno kada smo pod pritiskom, a taj dan je zaslužan za napetost. Volite ga i on voli vas, a i ne vjerujete da vas je prevario. To je sve što je važno. Kad god pomislite na tu situaciju, počnite razmišljati o lijepim trenucima s vjenčanja. Vratite se na početak. Držite se za ruke, ljubite, ponovno povežite kako biste vratili strast”, savjetuje Deidre Sanders.

izvor: SB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *