JANJUŠ OSUO PALJBU PO MILJANI, ONA MU DUPLO VRATILA! A onda je otkrio njenu tajnu: Šta je to radila kod Mikija na veselju?

Marko Janjušević Janjuš ustao je za crnim stolom kako bi naveo najpokvarenijeg zadrugara po svom mišljenju.

Marko Janjušević Janjuš, Marija Kulić
foto: Printscren/Zadruga

– A zamisli da Miljana Kulić, ova divokoza, kaže da je neko pokvaren! Ja kada joj bilo najteži, ovoj budali, a ona mene provlači kroz sve situacije! Nikad se nije rodilo pokvarenije stvorenje od nje, tako da navodim nju, ne mogu više da dužim – rekao je Janjuš.

– Kako idete linijom manjeg otpora, kao ovaj rošavi, kome Maja d*ka u pet popodne, naziva me pogrdnim imenima, daje sebi za pravo da me nazove najpokvarenijom, ne kupa se, kockar, alkoholičar, propatilet, a ova devojka je još gora čim je sa njim! – odbrusila je MIljana.

– Svinjo, klošarko jedna debela! M’rš klošarko jedna! Debela svinjo! Kravo! Ja se divim Zoli jer je te j*bao! Moj prijatelj mi je ispričao, dečko joj je bio Zola, išli su kod Mikija na žurku, a mom drugu je gurnula ruku i d*kala mu. Zola da li si bio napred na sedištu kada ste išli? – uzvratio je Janjušević.

Marko Janjušević Janjuš, Marija Kulić
foto: Printscren/Zadruga

– Nisam, nemoj Janjuše mene uvlačiti – negirao je Zola.

– Šta hoćeš, bre ti više?! Ako hoćeš da se svađamo, možemo! Ona priča šta hoće, to što je među vama, to me ne zanima! Šta traži to i dobije, ja nju (Maju Marinković) više ne žalim, tako joj i treba – odbrusila je Marija.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *