IVO, TI I JA ĆEMO UMRIJETI JEDNO PORED DRUGOG! Kristijan se SLOMIO pred kamerama zbog žene, pa otkrio POTRESNE DETALJE iz djetinjstva

Kristijan Golubović osamio se u dvorištu, pa se obratio svojoj porodici.

“Ljubim vam dušu, fanovima, porodici, društvu, generalima, svima onima kojima ne vole”, izedete mi g*vna, ali pozdravljam vas – započeo je Kristijan svoje izlaganje i dodao:

“Uvek sam bio dobar domaćin, hoću tako i da ostane, pa mi pošaljite sve”, govorio je Kristijan, pa se dotakao i svog detinjstva.

“Ovde nije zla atmosfera kao u početku, prošla je sezona adaptiranja. Voleo bih da padne sneg i za slavu i za rođendan, pamtim slavu i rođendan po snegu. Kad sam bio klinac odem kod mame i tate, budu tu na okupu. Od robdine mi niko ništa nije dao u životu”, dodao je Kristijan.

On se najviše raznežio dok se obraćao supruzi Ivani i ćerki:

“Pozdravalj moju Ivanu, moju Cocu, moje sve na svetu, nedostaje mi puno, nedostaje mi puno, gledam njene oči, obraze. Sve je nekako nestvarno. Odvratno je imati vas, a nemati. Ivo, uvek si bila pažljiva, ipak je tebe stvorio za mene. Koliko god se ti ljutila na mene, mi smo rođeni i umreći smo jedno pored drugog. Valjda će biti sve u redu”, rekao je Golubović.

izvor: kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *