ISPLIVALI HOROR DETALJI Zadrugarka završila na psihijatriji! (VIDEO)

Ovo je cela istina!

Zadrugari

 Foto: YouTube/Printscreen

Ovogodišnja učesnica “Zadruge 4” Jovana Matijević, svoje učešće u najgledanijem rijaliti programu u regionu, obeležila je svojim finim i kulturnim ponašanjem. Jovana je neko ko se ne ističe za crnim stolom, ali i te kako ima svoje mišljenje koje iznosi uglavnom samo kada je za isto i pitana.

Jovana Matijević

Foto: YouTube/Printscreen

Ostalim zadrugarima, Jovana je prirasla srcu zbog svoje skromnosti, ali i poštovanju koje im svima iskazuje. U više navrata za crnim stolom, Jovana je pričala o svom detinjstvu, koje nije bilo lako, već je sa sobom nosilo niz teških porodičnih trenutaka. Oglasila se Jovanina mama Sanja Vasić, koja je otkrila nešto više o Jovaninom životu i teškim momentima koji su upravo uzrok njene blage naravi.

– Ja ne gledam rijaliti toliko, ne stižem od poslovnih obaveza, a i ne živim u Srbiji! Moram samo da naglasim da je Jovana upravo onakva kakva jeste, i da nije folirant. Ona je I kod kuće sa porodicom ista takva – počinje za Jovanina majka Sanja.
Jovana je u više navrata komentarisala kako je imala težak život, šta se konkretno dešavalo?

– Ja sam bila u braku sa njenim ocem, on je bio divan muž i otac, ali preko noći sve se preokrenulo. On je bio jako pažljiv sa ćerkama, ali je u jednom trenutku odlučio da se udalji od mene, ali i o njih dve. Nije nam bilo jasno šta se dešava, i nastavile smo tako da živimo, razmišljajući svaki dan šta se to desilo sa idealnom porodicom. U jednom trenutku, ja sam saznala lično od njega da je bolestan, i to se desilo tri dana pre nego što je preminuo! On je samo želeo da se udalji od mene i dece kako ne bismo patile, i kako bi se Jovana i njena sestra odvikle od njega. Nju je to mnogo pogodilo, toliko da od momenta smrti njenog oca ona nije ušla u porodičnu kuću u kojoj je odrastala. Na dan njegove sahrane, takođe je odbijala da uđe u kuću, došla je samo na sahranu kako bi ispoštovala prijatelje i drugare iz škole koji su bili tu – kaže Sanja.

Kako je izgledao njen život nakon što je saznala pravu istinu?

– Ona je to jako teško podnela, bila je anksiozna i nije želela da ide u školu i da se druži sa ljudima. Imala je napade panike, i jedno vreme se zbog toga lečila na psihijatriji, ali ja hvala Bogu, sve brzo prošlo. Nakon godinu dana bola i patnje, Jovana se vratila u kolosek i počela da se bavi muzikom, koju je prvenstveno počela da vežba sa svojim pokojnim ocem – rekla je Sanja za i dodala:

– Ona je oduvek bila jako fino I povučeno dete. Od malih nogu je bila ozbiljna I na nju sam mogla da se oslonim. Sećam se perioda kada je išla u zabavište, njena vaspitačica mi je rekla kako je mirna kada je ona tu I kako zabavlja svu decu I pazi na njih – rekla je Vasićeva.
Kako komentarišete njeno učešće u rijalitiju, da li ste zadovoljni?

– Moram da priznam da jesam, i više nego zadovoljna. Prijatelji i familija mi se stalno javljaju sa rečima hvale za nju, i pričaju mi kako je lepo vaspitana. Ona je pokazala ko je, nije ušla da pravi skandale i da otima tuđe muževe, ona je fina i kulturna devojka. Jedina stvar koju sam joj zamerila, jeste što je u jednoj svađi sa Lepim Mićom povisila tom, da sam ja bila tu rekla bih joj da se smiri i da mora da shvati da je on neko ko je stariji i da sa njim ne može tako da razgovara – objasnila je Jovanina majka.

Izvor:alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *