HANKU PALDUM OSAMDESETIH SU SVI MUŠKARCI ŽELELI, A ONA SAMO MUFTU: Evo kako je izgledala tada! Prošlo je skoro 40 godina (FOTO)

Hanka Paldum osamdesetih godina bila je prava lepotica, a na Instagramu je podeljena njena fotografija iz mlađih dana.

Pevačica je svoju karijeru započela sedamdesetih, a nema ko nije komentarisao njenu fotografiju gde je nosila kratku plavu kosu.

Na Instagramu je Foto Nostalgija podelila njenu sliku.

Podsetimo, prva velika ljubav pevačice bio je Muradif Brkić Mufta za kog se udala 1976. godine. Sa svojim prvim mužem, Hanka je dobila najpre ćerku Minelu 1981. godine, a potom 1986. i sina Mirzu, a vrlo je teško podnela oba porođaja, te je na drugom čak i bila u stanju “kliničke smrti”.

Kako je vreme prolazilo, Muradif je počeo češće da posećuje kafane, a ona je od njega odlučila da se razvede početkom devedesetih godina, te je sama odgajala malu decu i nastavila karijeru u ratom zahvaćenom Sarajevu. Nakon razvoda od Muradifa, Hanka Paldum je duže vreme bila u emotivnoj vezi sa Miladinom Živadinovićem, srpskim fudbalskim trenerom.

foto: Dado Djilas

Sin je doživeo saobraćajku nakon koje je završio u zatvoru, a ona nije krila da joj je to jako teško palo.

“Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru”, rekla je Hanka svojevremeno.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *