Halid se pojavio na sudu, suočen je s teškim optužbama: ‘Grizao me i tukao’

– Vozio je kao manijak, 140-150 kilometara na sat. Ponovno sam ga pitala za pare, a on je počeo psovati džamiju, udarati šakom o volan, a zatim je udario i mene koja sam sjedila na mjestu suvozača – kazala je Bašić

Pod prijetnjom da bi ga mogla uhititi policija, poznati pjevač narodne glazbe Halid Muslimović jučer se ipak pojavio u sudnici Osnovnog suda u Banjoj Luci u nastavku suđenja po optužnici koja ga tereti za nanošenje tjelesnih ozljeda Sonji Bašić. U nastavku glavne rasprave sudac Zoran Milojica prihvatio je zahtjev obrane da se obavi medicinsko vještačenje tjelesnih ozljeda koje je zadobila Bašić, pa je nastavak suđenja zakazan za studeni, piše srpska info. Podsjetimo, Bašić se s Muslimovićem upoznala 2015. godine na njegovu koncertu u Australiji. Bili su u emotivnoj vezi tijekom koje mu je posudila 20 tisuća maraka (76 tisuća kuna). Kada je tražila da joj vrati novac, krenuo je pakao. U potresnom svjedočenju ispričala je što se sve dogodilo te noći.

Na Halidov koncert u Kozarcu došla je 27. srpnja 2018. kako bi dogovorili vraćanje više od 20.000 KM novca koji je posudila Muslimoviću. Kritične večeri zatražila je od Muslimovića da je nakon koncerta odveze do taksi stanice kako bi se vratila u Banju Luku. Dok su se vozili, pitala je Halida kada će joj vratiti novac. Muslimović se zaustavio na lokalnoj benzinskoj crpki, a nakon pitanja o novcu, dodao je gas i krenuo prema Banjoj Luci.  – Vozio je kao manijak, 140-150 kilometara na sat. Ponovo sam ga pitala za pare, a on je počeo psovati džamiju, udarati šakom o volan, a zatim je udario i mene koja sam sjedila na mjestu suvozača – kazala je Bašić, dodajući da je Muslimović tada zaustavio automobil te je uhvativši za kosu izbacio van. Dodala je da pukom srećom nije udarila glavom u kamen. Nekako je doteturala do automobila, a Muslimović ju je zatim udario šakom u glavu, ponovno ubacio u automobil i odvezao u Banja Luku. Sonja Bašić od pjevača traži 107 tisuća eura naknade.

Izvor:Vecernji.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *