EVO ZAŠTO JE SANJA VUČIĆ OSTAVILA DEČKA: Nikola devojkama slao svoje gole slike

Veliko iznenađenje ovogodišnje sezone “Zadruge” jeNikola Đorđević, bivši dečko pevačice Sanje Vučić iz grupe Hurricane. Otkako je postao stanovnik bele kuće, ovaj bodi-bilder je uspeo da pomuti pamet mnogim zadrugarkama.

Odmah posle nekoliko sati od ulaska, oko njega su devojke počele da se otimaju, ali po svoj prilici njemu se najviše svidela Aleksandra Nikolić, s kojom je u izolaciji, pošto su izabrani za potrčke ove nedelje. S njom se i poljubio, a i već nekoliko večeri zaredom spavaju zagrljeni zajedno u istom krevetu.

FOTO: PRINTSCREEN

Da je Nikola veliki zavodnik i van rijalitija, svedoče oni koji ga poznaju. Ali to ga je koštalo i dvogodišnje veze s pevačicom. Naime, kako tvrde upućeni, ona je saznala da njen dečko šalje raznim devojkama svoje gole fotografije, i kad se uverila u to, stavila je tačku na tu vezu.

Kako izgledaju te fotke odnedavno imaju priliku da vide korisnici Tvitera, ali i svi oni koji odu na Jutjub, gde ih je neko postavio. Ženski deo tviteraša nije ostao imun na prizor, ali su komentari podeljeni. Dok su pojedine devojke bile oduševljene, bilo je i dosta negativnih komentara, poput: “Kome god da je ovo slao, i nije se baš usrećio” i “Nije mi delovao kao neko ko ovo radi”. Svakako je sigurno da se Sanji one ne dopadaju, naročito zato što nisu bile samo za njene oči.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *