Englesku potresao HOROR! Medicinska sestra MONSTRUM ubila osam BEBA (VIDEO)

Žena je uhapšena pod optužbom za ubistvo osam beba i pokušaj ubistva još devet, u neonatalnoj jedinici u bolnici Čester, južno od Liverpula, prenosi policija

Foto: Janko Ferlič on Unsplash

Medicinska sestra iz Engleske danas je treći put uhapšena, ali sada pod podignutom optužnicom da je kriva za smrt više beba u porodilištu tokom 2015. i 2015. godine, saopštila je policija.
Iz policije navode da je žena ponovo uhapšena pod optužbom za ubistvo osam beba i pokušaja ubistva još devet, u neonatalnoj jedinici u bolnici Čester, južno od Liverpula.

Kako saznaju mediji, policija je prvo pokrenula istragu usled nerazjašnjenih smrti beba u maju 2017. godine. Detektivi su pregledali kartone 15 preminulih novorođenčadi 2015. i 2016. godine, da bi se kasnije taj broj popeo na 17 smrtnih slučajeva i 16 povređenih beba.

– Roditelji svih beba su u toku sa istragom i informisani su o najnovijem razvoju situacije. Ovo je veoma teško vreme za sve te porodice i važno je da ne zaboravimo da brojne ožalošćene porodice traže odgovore na pitanje šta se desilo njihovoj deci – rekao je Hjuz

Danas je ispitana u pritvorskoj jedinici, a glavni inspektor Pol Hjuz je rekao da je tim detektiva radio na “vrlo ozbiljnom i osetljivom slučaju”, ali nije hteo da daje više detalja.

Izvor: Tanjug

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *